Actrice en former ‘Gossip Girl’ Blake Lively (31) bracht een wel heel bijzondere verrassing mee naar de première van haar echtgenoot Ryan Reynolds’ nieuwste film: op de rode loper van Detective Pikachu verscheen Blake immers met een al aardig gegroeide baby bump. Het Hollywood-koppel wilde er dan ook niet langer een geheim van maken dat Blake zwanger is van hun derde kindje. Het koppel heeft al twee dochters samen: eentje van vier (James) en eentje van twee (Inez).

Wanneer de jongste aanwinst voor het gezin precies zal arriveren, is niet duidelijk, maar gezien het mooie bolle buikje van Lively, lijkt de actrice toch op z’n minst al enkele maanden ver. Haar zwangere rondingen mooi in de verf zetten, deed Lively zoals altijd weer in stijl, met een glinsterende metallic-gele jurk – met hoge split en bindbare strik ter hoogte van het middenrif – van Retrofête.

Happy family-life

Een foto van de nieuwe spruit zullen we waarschijnlijk ook niet al te snel mogen verwachten, want Reynolds (42) en Lively kiezen ervoor kun kinderen toch vooral buiten de spotlights op te voeden.

Slechts één keer kon het publieke oog al eens een glimp opvangen van hun kroost: toen Reynolds in 2016 zijn eigen ster kreeg op de Walk of Fame mochten zowel James als Inez voor één keertje blinken voor de persfotografen samen met hun trotse vader en moeder.

Brit Fame-baby

Blake en Reynolds zijn echter niet het enige beroemde koppel dat weer in blijde verwachting is. Op een Chanel-feestje afgelopen donderdag maakte ook de Britse actrice Keira Knightley (34) geen geheim van haar ‘huidige status’. In een prachtige op de Griekse mythologie geïnspireerde empire waist jurk pronkte ook Knightley trots met de baby bump van kindje nummer twee.

Samen met de Britse muzikant James Righton (35) verwacht Knightley een broertje of een zusje voor hun al reeds vierjarige dochter, Edie Knightley Righton. Het Britse koppel met hoog rockstar-gehalte leerde elkaar kennen in 2011 en trouwde twee jaar later tijdens een intieme ceremonie in het Zuiden van Frankrijk.

“Emotionele marathon”

Dat Knightley erg zal uitkijken naar de geboorte van een tweede spruit, mag blijken uit een interview dat ze gaf aan Balance enkele maanden na de geboorde van Edie en waarin ze zich bijzonder positief uitliet over de gevoelens die het moederschap in haar hadden doen ontwaken: “We moeten er niet flauw over doen: het moederschap is een fysieke en emotionele marathon”, zo klonk het allereerst. “We mogen vrouwen hier best wel wat krediet voor geven.”

Maar eens je de “lekkende borsten” en het “gebrek aan slaap” gewoon bent, is er volgens Knightley een gevoel van allesoverheersende liefde dat niet te onderschatten is en dat alles meer dan de moeite waard maakt: “De liefde is wonderbaarlijk en enorm instinctief. Het is echt bijzonder.”

Picture perfect pregnant

Alvast onze succes- en gelukswensen aan beide happy couples, maar voor het zover is, is het natuurlijk eerst nog even reikhalzend uitkijken naar alle stunning zwangerschapslooks die Blake en Keira zich de komende maanden zullen aanmeten.

Bij wijze van voorsmaakje alvast een kort overzicht van hoe beide actrices hun voorgaande zwangerschappen inkleedden.

Blake Lively op de Women of Worth Awards

Blake in New York City

Blake in maternity in Manhattan

Blake op de première van ‘Cafe Society’

Blake op stap in New York

Blake met Martha Stewart

Blake op de God’s Love We Deliver Golden Heart Awards

Blake in Brooklyn Bridge Park

Blake in New York

Blake op het Angel Ball in Cipriani Wall Street

Blake gespot in de straten van Manhattan

Keira Knightley op de Critics’ Choice movie awards

Keira op het MET-gala

Keira op de British Academy Film Awards

Keira op de Writers Guild Awards

Keira op de Vanity Fair Oscar Party 2015

Keira op het Chanel And Charles Finch Pre-Oscar Dinner 2015

Keira op de 87ste editie van de Academy Awards

Keira op de EE British Academy Film Awards

Keira op de pre-BAFTA receptie van “The Imitation Game”

Beelden: Getty Images. 

Lees ook:

SOURCE: Elle.com