Doutzen Kroes heeft social media doen daveren. Toen ze gisteren een kiekje postte waarop ze (bijna) naakt te zien is, schoot dat bij heel wat fans in het verkeerde keelgat. “Ik heb respect voor deze vrouw, maar ze geeft nu te veel van zichzelf weg,” klinkt het in de reacties.

Plastische chirurgie

Verder kreeg Doutzen op Instagram de volgende commentaar: “Is dit nodig? Ik vind je mooier met kleren aan.” Haar 5,7 miljoen volgers waren dus niet allemaal euforisch over haar postje, al kreeg ze uiteraard ook wel positieve reacties en wordt de Friesche ook “Prachtig”, “Geweldig” en “Stoer” genoemd.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Terwijl ze nu zo’n zelfzekere foto de wereld instuurt, zei Doutzen ook weleens onzeker te zijn over haar lichaam. “Vroeger riep ik altijd dat ik n√≥√≥it iets aan mezelf zou laten doen. Maar ik weet het niet. Ik vind plastische chirurgie iets heel moois als je je er echt beter door voelt. Ik ben na twee kinderen niet meer zo blij met mijn borsten als toen ik 18 was en denk weleens: zal ik het gewoon doen? Maar je kunt allerlei complicaties krijgen,” zei het model ooit.

Haar najaarscollectie voor Hunkemöller

Voorlopig hoeft ze zich geen zorgen te maken, want op de campagnebeelden van haar nieuwe collectie Рdie ze deze week lanceerde bij Hunkemöller Рzit alles nog méér dan prima in de plooi ;-)!

Meer over Doutzen Kroes

SOURCE: libelle.nl