Wie dacht dat Emilia Clarke of Sophie Turner de beauty queens waren op de GoT-set heeft het mis. Volgens die laatste zou niet een vrouw maar wel een man, aka. Kit Harington, énorm begaan zijn met z’n looks.

Alles voor de job

Sophie Turner loopt zelf steeds rond met een perfecte haardos. Of het nu haar ijzige blonde manen zijn of een warme rode tint: haar lokken lijken altijd loepzuiver.

View this post on Instagram

Today with @wellahairusa

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Moeilijk te geloven dat zo iemand soms ook eens een bad hair day heeft. Sophie onthulde aan InStyle dat ze tijdens de opnames van Game of Thrones haar lokken jaren niet mocht wassen. “Voor de eerste seizoenen mocht ik m’n haren wassen omdat ik een jong aristocratisch meisje was,” zegt Turner. “Maar in het vijfde seizoen vroegen ze mijn haar niet meer te wassen en ik walgde ervan.” Verder gaf ze nog een greasy detail mee: de nepsneeuw bleef steeds hangen in haar vettige haardos, een echte nachtmerrie.

Beauty king

Voor het nieuwe seizoen mocht ze gelukkig toch een pruik dragen zodat haar eigen haren steeds netjes in de plooi bleven. “Maar zo mooi als Kit zijn lokken zullen ze nooit liggen,” zegt Turner. “Hij is écht geobsedeerd. Op rode loper events zal hij altijd zijn krullen in model leggen zodat ze er perfect uitzien. We all take the piss out on him for that,” voegt ze er nog aan toe. Hij verscheen dan ook niet voor niets razendknap op de rode loper van de Emmy Awards 😍.

Meer over Game of Thrones