Dat ze compleet high fashion-fabulous is, liet de Britse actrice Sophie Turner (Sansa Stark in de HBO-kaskraker Game of Thrones) al geregeld opmerken. Zo verscheen ze op de première van het laatste seizoen van de Game of Throne-reeks in een onberispelijke, maar gedurfde zwarte korsetjurk van Louis Vuitton.

Ook haar lief en verloofde Joe Jonas kan er trouwens iets van: hij droeg voor diezelfde première een prachtig asymmetrisch pak met een stoere ruit, een zipper in plaats van een het stel gewoonlijke knopen en wat lederen details.

Off duty

Ook als Sophie Turner ‘off duty‘ is, en zich dus al eens in een iets meer casual getinte outfit durft steken, ziet ze er altijd perfect on trend uit. Herinner je bijvoorbeeld haar toffe rock-chick AC/DC-outfit tijdens een tripje naar Miami.

Comfy in stijl

Enkele dagen geleden echter, verhefte Turner haar eigen begerenswaarlijke leisure-look echter nog naar een hoger niveau. Toen ze – tussen de verschillende promocampagnes en gesprekken voor de HBO-reeks door – snel even haar New Yorkse hotel verliet, deed ze dat immers niet alleen in een trending sportief getinte sweatpants met bijbehorende donkergroene hoodie, maar ook in een stel fluffy slaapkamerslofjes, van haar inmiddels favoriete huismerk zo lijkt het wel: Louis Vuitton.

Met dit tof, maar door de meeste mensen exclusief binnenskamers gedragen schoeisel, neemt de Britse actrice het begrip ‘dressing down‘ toch weer net een trapje verder.

De pluizige paars-grijze slofjes met roze logo zijn – godzijdank – nog steeds te verkrijgen, al tel je er wel zo’n kleine 1.450 euro voor neer. Toch net iets meer dan wij door de band genomen aan onze slaapkamerensemles spenderen.

Celeb ‘slippertjes’

Bovendien is Turner niet de enige celebrity die zich al eens en plein public met een pluchen slippertje laat spotten. Ook Justin Bieber, Gigi Hadid en Rihanna werden al eens met soortgelijke footwear gezien. Hadid verkiest hieronder klaarblijkelijk een degelijke, beige variant van het merk Ugg.

De fluffy footwear-trend gaat dan ook al in stijgende lijn sinds Gucci de eerste ontwerpen dropte in zijn AW15-collectie. Echt doorbreken deed de trend echter pas de afgelopen seizoenen. Ook Fendi, Givenchy en Calvin Klein kwamen al met hun eigen pluchen slipper op de proppen.

5 X fluffy slippers voor in je eigen schoenenkast:

Louis Vuitton pluizige loafer

Louis Vuitton, dreamy flat loafer, €1.450. Koop ze hier.

Ugg beige slipper met witte pluche

Ugg, Dalla shearling slippers, €120. Koop ze hier.

Nula, pink fluffy aanstekers

Asos, Nula zachtroze pluizige aanstekers, €34,99. Koop ze hier.

Miu Miu, babyblauwe ‘faux fur’ slippers

Miu Miu, pluizige slides in blauw, €343. Koop ze hier.

Asos, fluffy slider met luipaardprint

Asos, pluizige slipper in leopard-motief, €12. Koop ze hier.

Lees ook:

 

 

SOURCE: Elle.com/uk