Actrice Gwyneth Paltrow sport veel, zo gaat ze graag skiën. Al kan dat haar nu duur te staan komen. Een man uit Utah heeft Gwyneth namelijk aangeklaagd voor een skicrash uit 2016.

Bezige Bij Gwyneth combineert het acteren met lifestylewebsite Goop. Ze wordt gezien als een gezondheidsgoeroe en sport daarom ook zelf regelmatig. En een van haar passies is skiën. Zo was ze in 2016 aan het skiën in het Deer Valley Resort in Park City. En daar kwam het tot een botsing met een dokter Terry Sanderson.

Nu moet je weten dat Amerika erom gekend staat: schadeclaims indienen. En dat nu ook de dokter, hij eist volgens KUTV, het lokale nieuwsstation van Utah, maar liefst 2,7 miljoen euro schadevergoeding.

Lees ook: Alle beelden van het sprookjeshuwelijk van Gwyneth Paltrow 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De dokter vertelt dat “de actrice helemaal ‘out of control’ op de piste stond. Hij zegt een hersenletsel, vier gebroken ribben en andere ernstige verwondingen te hebben opgelopen tijdens een botsing. “Gwyneth raakte mij in de rug, stond op, draaide zich om en skiede gewoon verder”, vertelt hij. “Ik bleef zwaar gewond en verbluft liggen in de sneeuw.”

KUTV meldt dan weer dat een ski-instructeur beweerde dat Sanderson zélf de crash had veroorzaakt. Al ontkent die dat. Een andere getuige zegt het dan weer met Sanderson eens te zijn. Dat wordt dus een kat-en-muisspelletje dat zeker nog een staartje zal krijgen…

Meer over celeb-nieuwtjes:

Openingsbeeld: Photonews