Home Celebs Hier hechten koppels die elkaar online hebben leren kennen meer waarde aan

Hier hechten koppels die elkaar online hebben leren kennen meer waarde aan

Hier hechten koppels die elkaar online hebben leren kennen meer waarde aan

Online daten is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Maar waar hechten mensen die hun partner online vonden nu meer waarde aan? En zijn er verschillen met zij die elkaar zonder technologie hebben leren kennen?

 

Uit een onderzoek van het Nederlandse NU blijkt dat 41% van de koppels die elkaar ‘offline’ leerden kennen ‘goede seks‘ een belangrijke indicator vonden van liefde. Bij koppels die elkaar online vonden, ligt dit percentage een stuk hoger, namelijk op 59%.

Seks is echter niet het enige verschilpunt tussen beide soorten koppels. Ook als het gaat om hun droombeeld van een goede relatie verschillen de antwoorden duidelijk. Mensen die digitaal een partner vonden, zien ‘samen ouder worden’ (85%) en ‘samen wensen realiseren’ (71%) naar verhouding vaker als droombeeld dan wie zijn partner op een meer traditionele manier ontmoette.

Wil jij de stap naar online daten wagen? Ontdek dan hier 5 tips zodat het niet op een sisser uitdraait. Heb je een date versierd? Let dan op dat je deze 5 fouten zeker niet maakt.

Lees ook:

 

BRON: NU