Home Celebs Horoscoop: dit staat jou te wachten in maart

Horoscoop: dit staat jou te wachten in maart

Horoscoop: dit staat jou te wachten in maart

Vissen kunnen deze maand genieten van hun succes, bij Boogschutters bloeit de liefde. Hoog tijd dus om plannen te maken voor de toekomst. Steenbokken moeten dan weer voorzichtig zijn. Onze astrologe voorspelt weer wat je in maart mag verwachten.

 

Bekijk hier jouw horoscoop

Waterman (21/1-18/2)

Liefde: je wilt je relatie verrijken en uitdiepen, en de komende weken zijn daar perfect voor. Wees openhartig en heb aandacht voor de noden van de ander. De liefde zal bloeien. Job: je instinct zegt je een bepaalde zaak eerst van alle kanten te bekijken voor je een beslissing neemt. Gelijk heb je, want er staat veel op het spel! Stemming: blijf attent.

Vissen (19/2-20/3)

Vissen zijn vriendelijk en meelevend en passen zich heel gemakkelijk aan aan de
anderen. Jammer genoeg zijn ze soms wat overgevoelig en niet bepaald praktisch;
ze zijn aan de luie kant. Veel zelfvertrouwen hebben Vissen niet, maar ze zijn trouw
aan hun vrienden en kunnen ook goed alleen zijn. Liefde: de 9de en de 10de worden dagen vol romantiek, en er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Maar pas op: op de 21ste en 22ste is iemand niet erg hulpvaardig, en dat zou roet in ’t eten kunnen gooien. Job: iemand heeft je hulp nodig, en die geef jij graag. Dat wordt opgemerkt, ook door je superieuren! Stemming: geniet van je succes.

Ram (21/3-20/4)

Liefde: als het even wat minder ging in je relatie, wordt dat op de 6de en de 7de
opgelost. En als je vrijgezel bent, zorg dan dat je op een van die dagen een date hebt: succes verzekerd! Job: je hebt zin om je manier van werken grondig te reorganiseren. Doe het aan het begin van de maand en je plukt er de vruchten van. Stemming: volg je eigen weg.

Stier (21/4-21/5)

Liefde: iets zit niet helemaal goed in je relatie of in een bepaalde vriendschap. Probeer het niet te negeren, maar zoek uit wat er aan de hand is en alles komt weer in orde. Job: je hebt het razend druk, en je komt nogal wat obstakels tegen op je werk. Ook hier geldt: probeer uit te vissen waarom en zoek een oplossing. Stemming: kom in actie.

Tweelingen (22/5-21/6)

Liefde: de 11de en de 12de zijn goede dagen voor de liefde; de band tussen jullie
wordt nauwer en je kunt plannen maken op de lange termijn. Vrijgezellen kunnen een geliefde in hun vriendenkring ontmoeten. Job: vergissen is menselijk, en als je rond de 5de ongelijk moet bekennen, doe het dan spontaan. Rond de 11de behaal je succes. Stemming: blijf eerlijk.

Kreeft (22/6-22/7)

Liefde: jij weet op alles een antwoord en voor alles een oplossing. Maar vergeet daarbij niet om rekening te houden met je partner, en samen te overleggen. Rond de 13de lopen de emoties hoog op. Job: op je werk word je gewaardeerd om je snelle beslissingen, maar pas rond de 7de extra op dat je niets over het hoofd ziet. Stemming: maak je niet te moe.

Leeuw (23/7-23/8)

Liefde: stel je soepel op en pas je aan aan de ander; dit is geen goede maand
om je wil door te drijven. Je zult tot de 24ste op eieren moeten lopen, daarna is het tijd voor de romantiek. Job: hoe meer je openstaat voor de ideeën van je collega’s en hoe meer je om advies durft te vragen, hoe meer je samen zult bereiken. Stemming: wees niet te trots.

Maagd (24/8-23/9)

Liefde: soms heb je het zo druk met de dingen van alledag dat je vergeet tijd te maken voor romantiek. Maak het op de 6de en 7de gezellig, en als je vrijgezel bent, ga dan uit op de 13de en 14de! Job: tijd om prioriteiten te stellen en nieuwe contacten te leggen. Vertrouw op je creativiteit en sociale vaardigheden. Stemming: stel je soepel op.

Weegschaal (24/9-23/10)

Liefde: denk goed na wat je wilt van de ander en doe je best om het hem duidelijk te maken. Op de 13de of 14de kan er sprake zijn van een gebrek aan communicatie; wees tactvol! Job: er staan je wat verrassingen te wachten op je werk en sommige zijn prettiger dan andere. Houd je hoofd koel en werk samen met een collega. Stemming: vertrouw op jezelf.

Schorpioen (24/10-22/11)

Liefde: ben je blij met je liefdesleven of zou je dingen anders willen? Op de 6de en 7de kun je iets nieuws proberen; je kunt de ander verrassen met een ongewoon initiatief. Job: dit wordt een maand van ups en downs; veel tijd om te relaxen is er niet. Met wat inventiviteit weet je alles tot een goed einde te brengen. Stemming: heb vertrouwen.

Boogschutter (23/11-21/12)

Liefde: de liefde bloeit, en als er ooit een tijd was om plannen te maken voor de toekomst, is het deze maand wel! Je hebt volledig vertrouwen in de ander, en dat is wederzijds. Job: ben je toe aan verandering? Denk na aan het begin van de maand, vermijd confrontaties rond de 17de, en sla je slag op de 23ste, 24ste of 25ste. Stemming: wees vastberaden.

Steenbok (22/12-20/1)

Liefde: je voelt je aangetrokken tot iemand in de eerste week van de maand, en als je vrijgezel bent, grijp dan nu je kans. Heb je al een relatie, houd het dan maar bij een beetje dromen. Job: dat je succesvol bent geweest de laatste tijd, wil nog niet zeggen dat je met geld mag smijten, of dat je risico’s mag nemen. Stemming: wees voorzichtig!

Tips om er nog een betere maand van te maken: