https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Celebs In première: De dag van de collega
In première: De dag van de collega

Collega's. We hebben ze allemaal en sterker nog: we brengen er het grootste deel van de dag mee door. Vaak worden ze echter (net als ons)  geconfronteerd met stress en prestatiedruk op het werk. Daarom hier bij ons in première: 'De dag van de collega'.

Waarom eens niet een dag dat je onder betere (lees: ontspannen) omstandigheden tijd kan doorbrengen met je collega's. Dagelijks gaan er zo'n 4.478.000 mensen aan de slag op hun job. Reden genoeg om het werkende individu eens in de spotlight te zetten. Start de zomer op een leuke manier en maak van  21 juni de 'dag van de collega' op je werk.

Aangezien dat dit initiatief officieus is moet je niet wachten tot je werknemer luid aankondigt dat hij iedereen trakteert op een pint in het buurtcafé of dat de overheid er een betaalde feestdag van maakt. Nee, dit moet van jezelf uitgaan. Gewoon een fijne manier om aan te tonen dat werken ook leuk kan zijn. Breng een zelfgebakken taart mee of wees eens extra vriendelijk voor die ene collega die het moeilijk heeft. Hoe dan ook, markeer het in je agenda en maak er een gezellige dag van!

(TVV)