Home Celebs Laat je haar kappen tegen AIDS

Laat je haar kappen tegen AIDS

Laat je haar kappen tegen AIDS

Wil je een nieuw kapsel en tegelijkertijd het goede doel steunen? Ga dan op maandag 30 november naar de vierde editie van 'Hairdressers against Aids'. Een team van de beste kappers van België houdt een kappersmarathon. Een kapbeurt kost 25 euro, de opbrengst gaat integraal naar Sida’sos

Volgens een recent rapport van UNAIDS daalde het aantal gevallen van nieuwe besmettingen wereldwijd met 30 % sinds 2001. Maar de strijd is nog niet gestreden, want in België stijgt het aantal de laatste jaren , met een recordaantal van 1 .117 besmettingen in 2011 . Dat is meer dan drie per dag . Ook al is er hoop op nieuwe behandelingen , we mogen niet vergeten dat voorzichtigheid en preventie momenteel de enige wapens zijn om deze ziekte aan te vechten .

Voor de vierde keer houden kappers daarom een kappersmarathon. Vorig jaar namen er 90 kappers deel. Ze zamelden samen 9.055 euro in voor Sida’sos. De marathon gaat door in de Academie van L'Oréal België. Je kan een afspraak maken bij Stefanie de Jonge tussen 10.00 en 22.00 uur. 

Zo zag het er vorig jaar uit:

[Youtube_FgT7nzFyWao]

 

Een afspraak maken kan bij Stefanie de Jonge. 

Dat kan telefonisch: 02.210.06.66

Of via een mail naar stefanie.dejonge@loreal.com

 

Inspiratie nodig voor een kapsel? Bekijk hier welk kapsel past bij je gezichtsvorm.