Home Celebs Deze last minute cadeaus kan je nù nog inslaan voor kerst

Deze last minute cadeaus kan je nù nog inslaan voor kerst

Deze last minute cadeaus kan je nù nog inslaan voor kerst

Jep, alweer te laat met cadeautjes bestellen dit jaar. En aangezien kerst in een weekend valt (en we allemaal tot vrijdag werken) hebben we ook ab-so-luut geen tijd meer om te kerstshoppen. Gelukkig zijn er zo van die online websites die rekening houden met last minute mensen. Zoals deze! Een welgemeend, merci.

Single? Lucky you, dan moet je al een cadeautje minder kopen ;-). Ontdek hier waarom het net leuk is om single te zijn tijdens de feesten.

1. Zeg het met bloemen

Bloomon, online boeket bestellen

Omdat bloemen vaak meer zeggen dan woorden zijn ze een fantastisch gebaar om te geven met kerst. Bij Bloomon kan je een giftcard bestellen die de volgende werkdag bij je thuis wordt bezorgd. Doen, vandaag nog!

2. Weekendje weg

Ook een digitale cadeaubon is een goed idee om kerststress te vermijden. Hij zit dezelfde dag nog in je mailbox, zo heb je zelfs nog tijd om hem leuk te verpakken. Wij denken aan een weekendje Center Parcs of een zalig wolbad in de Europese bestemming van het jaar.

3. Elektro-lover

Heeft je lotje een elektrisch toestel of computersnufje gevraagd? Bij de online shops van Vandenborre, Krëfel, Coolblue en Media Markt wordt een groot deel van de producten die in voorraad zijn, de volgende dag aan huis geleverd.

4. Nieuw jasje

Wie zelf in ‘t nieuw wil zijn of iemand een tof accessoire cadeau wil doen, kan terecht bij de Bijenkorf. Ook Zalando staat bekend om een snelle levertijd – wel met extra som voor express levering.

5. Family time

Een cadeautje voor de mini-me’s? Bart Smit belooft aan wie vòòr 20u30 bestelt een levering aan huis op de volgende dag. Dat is snel, Bart!

Cadeau-inspiratie van de redactie

Deze pakjes wil onlineredactrice Lise Milbou onder haar kerstboom
Dit staat op de wishlist van Chef Lifestyle Nathalie Balsing
Dit wil beautyredactrice Sofie Albrecht voor kerst