Al een tijdje niet meer gewoon ‘Jenny from the block‘, is de Amerikaanse zangeres en actrice met Puerto Ricaanse roots, Jennifer Lopez (49) waarschijnlijk een zeer gegeerde vis om aan de haak te slaan. De gelukkige ‘hubbie to be, die de wulpse latina sinds enkele dagen zijn verloofde mag noemen, is de voormalige honkballer Alex Rodriguez (43). Na ongeveer twee jaar samenzijn, heeft het duo zich immers zopas verloofd. Hoe ze dat aan de wereld bekend maakten? Zoals het elk zichzelf serieus nemend Hollywoodkoppel betaamt natuurlijk: via Instagram.

She said YES

Eergisteren deelde de zangeres-actrice op haar account een foto van twee handen bij een ondergaande zon, met als eyecatcher een joekel van een diamant om haar vinger. Met als bijschrift niets dan hartjes, was er voor trouwe volgers – en ook de rest van de wereld overigens – niet veel nodig om te weten wat dat betekende: J-Rod (als sinds hun ultieme beginperiode dé bijnaam voor het koppel) had zich verloofd.

Een paar maanden geleden nog had Lopez op de sofa bij Ellen De Generes laten horen dat ze er geen idee van had of ze nog ooit met haar ex-sportman zou trouwen, want dat het tweetal nu al zo gelukkig was samen. Zoveel geluk moet bezegeld worden, zo moet Rodriguez gedacht hebben, want uiteindelijk popte hij dan toch de question. Dat hij daar enorm gelukkig mee was, mocht ook blijken op zijn Instagram: “She said yes!“, zo klonk het daar euforisch.

Vierde keer is scheepsrecht

Het is overigens wel niet de eerste keer dat beide partners in het huwelijksbootje stappen. J-Lo zei eerder al ‘ja’ tegen zanger Marc Anthony, acteur Ben Affleck en tegen een van haar voormalige achtergronddansers. Met latinzanger Anthony heeft Lopez een tweeling: een jongen en een meisje. Ook Rodriguez heeft al kinderen uit een eerder huwelijk. Hopelijk is het vierde keer, goede keer voor J-Lo. Wij duimen alvast mee!

 

Lees ook:

Openingsbeeld: Photonews