Meghan Markle is van plan opnieuw het koninklijke protocol te breken

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Het Britse koningshuis kan er niet meer onderuit: ze nemen binnenkort een rebel onder hun vleugels en haar naam is Meghan Markle. Prins Harry gaat op deze datum immers trouwen met de knappe Suits-actrice – voor zij die het gemist hebben ūüėČ – en die blijkt absoluut niet van de poes...

Meghan neemt het woord

Meghan Markle brak onlangs nog het koninklijke protocol met dit gewaagde kapsel en nu kondigt ze ook tijdens haar huwelijk zelf (!) een rebelse actie aan. Dat de Queen daar maar mee kan lachen...

De toekomstige van prins Harry wil namelijk op haar eigen bruiloft speechen, en dat is niet zo common voor de Britse koninklijke familie. In het Verenigd Koninkrijk geldt immers de traditie dat enkel de bruidegom, de vader van de bruid én de best man een woordje spreekt, maar ab-so-luut nòòit NEVER de bruid zelf.

#cutenessoverload

Daar steekt¬†Meghan Markle uiteraard een stokje voor en daar heeft ze volgens anonieme bronnen aan Times een goeie reden voor:¬†“She wants to have the chance to thank her husband and everyone who has supported them. Harry thinks it’s a great idea.”¬†Daarnaast zou ze ook heel erg graag de koningin en haar familie willen bedanken (#cute).

Wie er dan uit de ceremonie gekieperd wordt? Dat zal hoogstwaarschijnlijk haar papa Thomas Markle, maar toeval wil dat-ie juist niet echt zo’n spreker is. Eerder deze maand zei hij wel over het stelletje: “I think it’s wonderful. I’m very delighted. I think they’re [a] very good match. I’m very happy for them, Meghan and Harry. I love my daughter very much – Harry’s a gentleman” (#nogcuter).

Meer over Meghan Markle

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content