Meghan Markle mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen. En daar hoort natuurlijk een mooie foto met dito boodschap van manlief bij. Wat ziet ze er stralend uit.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

“Gelukkige verjaardag aan mijn fantastische vrouw”, klinkt het. “Dankje om dit avontuur met mij te delen.”

Kinderboeken

Al is de kans groot dat ze er morgen gewoon terug invliegt, want dat ze een bezige bij is, mag duidelijk zijn. Nadat ze gastfhoofdredacteur was bij Vogue en een kledinglijn ontwierp, is ze nu bezig met een kinderboek. Dat meldt The Sun. Denk echter niet aan romantische verhalen over prinsen en prinsessen, wel verhalen over twee honden die ze redde uit het asiel. Het is wel nog even geduld hebben, want het is niet duidelijk wanneer het boek uitkomt.

Meghan is trouwens niet de enige royal die zich aan boeken waagde. Onder andere prins Charles en Sarah Ferguson schreven al een boek. En zelfs onze eigen koningin Fabiola schreef het sprookje ‘De Indische Waterlelies’, dat later zelfs een attractie werd in het sprookjespark van De Efteling.

Meer over celebs: