Home Celebs Moeder laat tweejarige dochter met botox behandelen

Moeder laat tweejarige dochter met botox behandelen

Moeder laat tweejarige dochter met botox behandelen

Maak het maar mee: een moeder die haar dochtertje al op tweejarige leeftijd naar een plastisch chirurg stuurt. Mama Priscilla is alvast tevreden met het resultaat, maar wij denken er net iets anders over.

"Mijn dochtertje is nu veel knapper"

botox Aldus Priscilla ter Stam van het Nederlandse Almere. Ontzettend trots is ze op haar vierjarige dochter Chalana die de afgelopen twee jaar waarschijnlijk vaker bij de plastische chirurg is geweest dan bij haar leeftijdsgenootjes in de speeltuin. Priscilla zelf is nochtans heel enthousiast over het resultaat: "Ik was niet helemaal tevreden met het uiterlijk van Chalana, maar de beautybehandelingen hebben haar veel knapper gemaakt".

Streven naar perfectie

Priscilla ging op zoek naar een cosmetisch chirurg voor haar tweejarig dochtertje en ondertussen lopen moeder en dochter er al twee jaar de deur plat. Maar na zestig botoxinjecties, een neusversmalling en een ooglidcorrectie vindt Priscilla het nog niet genoeg. “Als Chalana lacht, gaan haar mondhoeken omhoog en daar gaan we nog aan werken. Ook haar borsten vind ik te klein, maar ze mag pas een borstvergroting als ze 10 is.” 

Perfecte imperfecties

Enorm triestig, als zelfs je eigen moeder je van jongsaf leert dat wie je bent niet goed genoeg is. Helaas worden steeds meer jonge kinderen met vormen van prestatiedruk, faalangst en overprikkeling geconfontreerd en lijkt de zorgeloze kinderfase steeds minder lang te duren. Wij vinden dat je van niemand perfectie moet verwachten, want uiteindelijk zijn het net de imperfecties die voor menselijkheid en charme zorgen. En weet: you were born to be real, not to be perfect.

Ben jij een perfectionnist die de lat erg hoog legt? Lees dan onze 6 tips om neen te leren zeggen of onze 5 tips om te ontstressen.

 

Lees ook:

Op zoek naar geluk: Cathérine zag haar dochter 6 jaar lang niet

7 tips die je écht meer wilskracht geven