Het is weer bijna de mooiste tijd van het jaar, Kerstmis. En dat betekent dat bedrijven uitpakken met de meest bijzondere kerstcommercials. Deze van H&M moet je écht zien.

 

H&M heeft voor de kortfilm ‘Come together’ beroep gedaan op regisseur Wes Anderson. Het verhaal speelt zich af in een trein die op kerstavond door een sneeuwlandschap reist. In de hoofdrol zien we Adrien Brody als conducteur. Eenzame passagiers zijn onderweg naar hun familie om Kerstmis te vieren. Maar door het winterweer ondervinden zij moeilijkheden om bij hun dierbaren te geraken. “Dit verhaal zal meer dan ooit impact hebben in een tijd waar wij allemaal een knuffel van een vreemde kunnen gebruiken” Aldus acteur Adrien Brody.

“De treinreis in de winter, geregisseerd door Wes Andersons is de perfecte setting voor de H&M Holiday collectie waar ontspannende en draagbare elegantie centraal staan. Het gaat om het combineren van het informele met het formele, om in de feeststemming te komen om jou op te kleden en gezellig samen te zijn met vrienden “aldus Pernilla Wohlfahrt, H&M’s Head of Design and Creative Director.

Wij vinden de video prachtig, maar oordeel vooral even zelf.

Kan jij niet genoeg krijgen van die prachtige commercials? Bekijk dan zeker deze 5 pareltjes van dit jaar. Die van vorig jaar nog eens herbekijken? Dat kan hier.

Meer video’s om van te smelten: