Ninalotte van de 2DEZIT-cast: Ik begrijp dat sommige scènes veelbesproken zijn, maar voor mij was het gewoon een rol.”

Ze schoten als een komeet de hoogte in, waren alomtegenwoordig, trapten onder luid applaus hun carrière af, schitterden in dé film van het jaar en bleven verbazen. Zo onvergetelijk was het jaar van Nathan Bouts, Ferre van den Broeck, Ninalotte Roose, Nidal van Rijn, Lauren De Bie en Jente D’Hose van Streamzhitreeks ‘2DEZIT’.

 

Na de foto, die ze zeer professioneel en serieus aanpakten, schoven ze met z’n allen aan tafel voor een vegetarisch-veganistische maaltijd, “om bij te praten”: de cast had elkaar na de opnames een tijdje niet meer gezien, en onze shootdag voelde als een soort reünie.

Ninalotte: “Ik heb dit jaar mijn studie afgemaakt, en de dag dat ik mijn diploma uitgereikt kreeg, was een heel mooi moment. Ik ben nu health teacher én actrice: heel prettig om mijn twee passies voluit te kunnen combineren.”

Nathan: “Ik ben dit jaar alleen gaan wonen, mét mijn vriendin. Die onafhankelijkheid, dat is echt een hele verademing, en het voelt voor mij als het begin van een nieuw, serieus hoofdstuk. Het valt zelfs veel beter mee dan verwacht – ik had dat vroeger moeten doen.” (lacht)

“Ik begrijp dat sommige scènes veelbesproken zijn, maar voor mij was het gewoon een rol”

Ninalotte: “Een groot deel van dit jaar draaide natuurlijk om 2DEZIT, de jongerenreeks op Streamz. Nathan en ik zijn er last minute bij gekomen, dus we zijn er zonder veel verwachtingen ingestapt. Het is uiteindelijk een hele mooie ervaring geworden voor ons allebei. Het was zeker heftig soms, en ik begrijp dat sommige scènes veelbesproken zijn, maar voor mij was het gewoon een rol.”

Nathan: “De meningen van anderen kan ik loslaten. Voor mij was het maken het allerbelangrijkste, wat erna gebeurt, ligt niet meer in mijn handen. Je kunt niet iedereen pleasen, dus ik luister enkel naar de mening van dierbaren, en die van het team uiteraard.”

Ninalotte: “Het was een fantastisch team, de castleden zijn stuk voor stuk schatjes. Dát was het hoogtepunt van 2DEZIT: samen met al die leuke mensen iets moois maken.”

Lees ook

DOOR: ELS KEYMEULEN EN KRISTIN STOFFELS. FOTO’S: JAN VANDEVYVER.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content