Prins Harry werd op 15 september 35 jaar en zijn vrouw Meghan, broer William, vader Charles en grootmoeder The Queen deelden heel wat gelukswensen via social media.

Nieuwe foto van Archie

De eerste publieke verjaardagswens kwam van zijn vrouw Meghan Markle, zelf 38. Ze postte een lief, hartverwarmend berichtje aan haar man op hun officiële Instagram account @sussexroyal. Ze schreef hoe hard ze zijn toewijding en inzet voor z’n job bewondert én dat ze blij is met zo’n goede man en papa voor hun zoontje van vier maanden, Archie.

Het beeldje dat ze erbij postte was een collage met foto’s van Prins Harry, van zijn kindertijd in Diana’s armen over hun huwelijk en opvallend genoeg ook een snap van baby Archie die we nooit eerder hebben gezien (rechtsonder). De foto werd genomen tijdens zijn doop op 6 juli in Windsor.

B-day wensen van de familie

Ook Prins William en Kate Middleton wensten Prins Harry veel geluk. Zij deelden een foto van de twee broers op Harry’s trouwdag: “Wishing a very happy birthday to The Duke of Sussex today!”

De vader van Prins Harry, Charles, deelde een trio van vader-zoon foto’s op @ClarenceHouse. Hij schreef hierbij: “Wishing a very Happy Birthday to The Duke of Sussex, who turns 35 today!”

Zélfs de Queen wenste Harry een Happy Birthday via social media en deelde een foto waarop haar kleinzoon lief naar haar lacht: “Happy Birthday to The Duke of Sussex – 35 today!”

Meer over de Britse royals