Op Valentijnsdag lieten Harry en Meghan aan de wereld weten dat ze een kindje verwachten. En dat komt er sneller dan verwacht, zo zegt US Weekly.

Een bron heeft immers aan US Weekly verklapt dat Meghan rond het einde van het jaar zwanger was en haar kindje verwacht rond 20 juni.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Archie zal dan ongeveer twee jaar zijn, drukte in huis dus. “Het kleine leeftijdsverschil zal voor Meghan en Harry geen probleem zijn. Ze zijn het gewend om veel op hun bord te hebben en te multitasken”, aldus de bron. Verder zou het echtpaar liever geen heel leger nanny’s inschakelen om voor de kindjes te zorgen. “Doria Ragland, Meghans moeder, neemt haar rol als oma heel serieus en vindt niets leuker dan passen op Archie.”

Oprah Winfrey

Wie dacht dat Meghan en Harry na hun verhuis naar Amerika bij de pakken gingen blijven zitten, heeft het mis. De twee hebben hun eigen productiehuis ‘Archewall Audio’ waarmee ze onder andere podcasts zullen maken.

Daarover zal Meghan ongetewijfeld meer vertellen op 7 maart. Dan is ze immers te zien bij Oprah Winfrey die haar interviewt over royal zijn, het moederschap en het getrouwde leven. In een tweede deel schuift ook Harry bij die het onder andere zal hebben over de afstand van zijn koninkilijke rechten en de druk van de pers. Er is eentje die niet uitkijkt naar het interview: de Queen zou zo boos zijn dat ze dreigt om Harry en Meghan enkele titels af te nemen.

Meer over de royals: