Het jaar is weer bijna om, en dat is hét moment om even terug te blikken. Wij verzamelden voor jullie het ultieme jaaroverzicht, met alles wat je zeker moet weten om helemaal mee te zijn met mode, beauty en celebs.

Fotospecial: dit gebeurde in 2016

Afscheid van een icoon

In januari moesten we afscheid nemen van David Bowie. Hij leed al een tijdje aan kanker. Zijn laatste cd was zijn symbolische erfenis. Lees hier 6 dingen die je van hem kunt leren.

Leonardo heeft eindelijk die oscar beet!

In februari was het zover, Leonardo Dicaprio had eindelijk zijn eerste oscar beet. En hij was niet de enige die in de prijzen viel, de Belgische fotografe Marijke Thoen won een internationale fotowedstrijd met deze foto’s die de échte schoonheid van een geboorte weergeven. Prachtig gewoon.

De aanslagen in Zaventem

Ook België blijft niet langer gespaard van terreur. In Zaventem ontploffen twee bommen. Tragisch, maar tegelijkertijd vechten we ook terug. Want er worden prachtige initiatieven genomen om de toeristische sector in Brussel er terug bovenop te helpen. Uiteraard laat het niemand koud. Heb jij schrik? Hier lees je tips van een expert om je angst de baas te blijven.

Afscheid van een icoon

In april moeten we opnieuw afscheid nemen van een icoon. Prince is overleden. Niet alleen zijn muziek was top, hij was ook een mode-icoon, bekijk hier een paar van zijn outfits.

Evi Van Acker op de Olymische Spelen

De Olympische Zomerspelen vinden plaats. Wij zijn zo trots op onze gastvrouw Evi Van Acker, ze grijpt net naast een medaille en eindigt op de vierde plaats. Bekijk hier nog eens de video waarin ze vertelt over haar passies.

Brangelina is niet meer

Kim Kardashian wordt overvallen in Parijs

Kim Kardashian wordt overvallen in Parijs, ze werd opgesloten in de badkamer en dieven gingen aan de haal met haar juwelen. Lees hier nog eens het volledige verhaal.

Blake Liveley bevalt van tweede kindje

Gelukkig is er ook goed nieuws in 2016. Zo is Blake Liveley bevallen van haar tweede kindje, en ze ziet er twee dagen later alweer prachtig uit.

Eva Daeleman staat er helemaal terug

Eva Daeleman kreeg te maken met een burn-out. In oktober laat ze zelf weten dat ze zich beter voelt en terug klaar is om zichzelf te tonen met haar ‘nieuwe lijf‘. En wat zijn we trots op haar, ze ziet er stralend uit.

Trump verrast heel de wereld

Wat niemand verwachtte, is gebeurd. Trump wordt verkozen tot president. De wereld staat even helemaal op zijn kop. Veel Amerikanen dragen een veiligheidsspeld, hier lees je waarom, en het internet ontploft met hilarische memes. En hoewel Trump de klimaatproblematiek niet hoog op zijn agenda zet, zijn er gelukkig

Prince Harry is van’t straat

Liefdesgeluk in november, want Prins Harry bevestigt eindelijk de geruchten, hij heeft een relatie met actrice Meghan Markle.

Bob Dylan wint de nobelprijs literatuur

Het is voor het eerst dat een singer-songwriter de nobelprijs literatuur wint. Wat een knappe prestatie! Wanneer hij de prijs moet gaan ophalen, stuurt hij wel zijn kat…

De burgers van Aleppo schreeuwen om hulp

Té erg voor woorden. We worden overspoeld door vreselijke beelden vanuit Aleppo. In Syrië wordt er nog steeds hard gevochten. Kinderen zijn zo getraumatiseerd dat ze zelfs niet meer kunnen huilen. Wil jij helpen? Lees dan hier 3 manieren om Aleppo te steunen.

Samenwerking met Vogue

Hoera! Feeling gaat samenwerken met Vogue. Beide upscale brands slaan de handen in elkaar en starten in het maartnummer van Vogue met een Belgisch katern op een oplage van 22.500 exemplaren.

Meer over 2016: