Queen Elizabeth heeft een bizarre eetgewoonte

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Chef-kok Darren McGrady roert al 15 jaar in de potten van Queen Elizabeth. Hij weet dus als de beste wat er op een koninklijk bord thuishoort. Maar naast kaviaar, oesters en champagne eet de koningin maar al te graag één specifiek tussendoortje. De manier waarop ze dat naar binnenspeelt, is volgens McGrady nogal... speciaal.

Wil je weten wat schoondochter Kate Middleton dagelijks geserveerd krijgt? Hier lees je het geheim achter haar slanke lijn.

Guilty pleasure

Op het menu van koningin Elizabeth staat vooral veel gegrilde vis, kip en groenten. Ze eet NOOIT zetmeelrijke producten en ook van knoflook en ajuin wil hare majesteit niks weten. Ze heeft wel één guilty pleasure: chocoladecake. “Die eet ze elke dag, tot op de laatste kruimel,” aldus McGrady. Zo hebben we toch iets gemeen met de Queen ;-).

Waar ze écht dol op is? Fruit. Als lievelingstussendoortje kiest ze resoluut voor banaan. Hoe ze die eet is volgens Darren McGrady nogal bizar. “Eerst kapt ze de onderkant eraf, daarna snijdt ze de banaan in de lengte doormidden en verdeelt ze hem in kleine stukjes. Die eet ze dan op met een vork”. Ghoja, ieder z’n gekke gewoonte zeker?

Meer over Queen Elizabeth

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content