Ze heeft niet alleen een gouden stem, maar ook een gouden rekening. De Britse popzangeres Adèle zou volgens het Britse magazine Heat een bedrag met wel hééél veel nullen op haar naam schrijven… Slik.

Wil je ook een goed gevulde bankrekening? Check hier de best betaalde jobs voor vrouwen. Ook dankzij deze tips van een miljonair sta jij een stapje dichter bij een dikke portemonnee.

Had je tien miljoen…

Steengoede albums, uitverkochte tournees en bomvolle concertzalen. Adèle got it all! Geen wonder dus dat ze er een aardig centje aan verdient. De 28-jarige zangeres zou zelfs de best betaalde Brit zijn, met een slordige 92 miljoen pond (100 miljoen euro!) in haar schuif.

Daarmee belandt Adèle meteen ook op de tweede plaats van best verdienende vrouwelijke artiesten, onder Taylor Swift. Wie op nummer twee staat op de lijst van rijke Britten? Dat is Potter-acteur Daniel Radcliffe met zo’n 83 miljoen euro. Brons gaat naar zanger Ed Sheeran. Zijn kluis is gevuld met 50 miljoen euro. Aardige bedragen als je ‘t ons vraagt!

Meer schatrijke celebs

Dit is de best betaalde tv-actrice ter wereld
Dit is de best betaalde actrice van het afgelopen jaar