Home Celebs Tip van Elke Jeurissen: zo ontwerp je eenvoudig een eigen huisstijl

Tip van Elke Jeurissen: zo ontwerp je eenvoudig een eigen huisstijl

Tip van Elke Jeurissen: zo ontwerp je eenvoudig een eigen huisstijl

Straffe madam en Feeling-gastvrouw Elke Jeurissen heeft een gloednieuwe rubriek in Feeling waarin ze tips en advies geeft om al jouw professionele ambities waar te maken. In het novembernummer van Feeling laat Elke je kennismaken met een handige tool om je eigen huisstijl te creëren: 99designs

Een goed visueel merk is belangrijk voor je project of organisatie. Via de website www.99designs.com kan je een nieuw logo, een huisstijl of zelfs een verpakking laten ontwerpen en dat allemaal via een online wedstrijd.

online design

Hoe gaat het in zijn werk? Simpel. Je geeft aan wat je smaak is, geeft je naam en slogan op en kiest je kleuren. Daar gaan professionele designers van over de hele wereld mee aan de slag. Je bepaalt zelf de duur van je wedstrijd, hoeveel je wilt betalen en wat je nodig hebt. Vanaf 169 euro kan je je verwachten aan ongeveer 25 huisstijlontwerpen van goede designers. Wanneer je alle resultaten ontvangen hebt, geef je feedback en kies je het winnende ontwerp. Et voilà, op ongeveer 7 dagen heb jij een afgewerkte huisstijl!

 

Feeling novemberLees de gloednieuwe rubriek 'Make it work' van Elke Jeurissen in het novembernummer van Feeling.

Lees ook: 

De favoriete apps van Elke Jeurissen

De favoriete restaurants van Elke Jeurissen