Verliefde Ben en Jennifer verschijnen in all black outfits tijdens Ralph Lauren-show

Jennifer Lopez en Ben Affleck’s liefdesverhaal lijkt wel een scenario voor een sappige romcom. Twintig jaar na hun eerste verloving en enkele relaties, huwelijken en kinderen later, vonden de twee love birds elkaar terug met als kers op de taart een prachtige trouwpartij vorige zomer. Sindsdien verdwenen de honeymooners even van het toneel, maar donderdag kwam daar verandering in. Het eerste publieke evenement van het pasgetrouwde stel: de lente/zomer 2023-show van Ralph Lauren.

Verliefd bij Ralph Lauren

Voor Ralph Lauren was modemaand nog niet voorbij. Zijn zomer/lente-show speelde zich donderdag af aan de Amerikaanse westkust, in Los Angeles. Wat niet kon ontbreken? Een start-studded gastenlijst. Hollywood-sterren als Sylvester Stallone, Diane Keaton en Chris Pine waren van de partij, net zoals Jennifer Lopez en echtgenoot Ben Affleck.

Ralph Lauren SS23 Runway Show sylvester stallone

Ralph Lauren Spring 2023 RTW - Arrivals diane keaton Ralph Lauren SS23 Runway Show chris pine

Het is geen verrassing dat Bennifer opduikt voor de show van het all American luxemerk. Jennifer’s drie bruidsjurken (!) werden namelijk door Ralph ontworpen. De twee sterren verschenen hand in hand en in bijpassende outfits: beiden in klassiek zwart. JLo droeg een lange zwarte overslagjurk met krijtstreep en een diep uitgesneden decolleté, uiteraard een ontwerp van Ralph Lauren. Ze maakte haar look af met wat bling, een zwartgouden clutch én een zwarte cowboyhoed, om in thema te blijven. Ben Affleck koos voor een all black kostuum van de Amerikaanse designer en lakleren schoenen.

Ralph Lauren Spring 2023 RTW Jennifer Lopez Ben Affleck

Geruchten

De verliefde blikken van het koppel veegden meteen geruchten over gedonder tussen de pasgetrouwden van de tafel. Jennifer zou niet gediend zijn met Ben’s rookgewoonten, zijn rommelige kamer en zijn kledingkeuzes. Op zijn beurt, zou Affleck niet gelukkig zijn met al de veranderingen die Jen zou willen doorvoeren. Het koppel zag er volgens ons wél heel gelukkig uit. En eerlijk, wordt er in elke relatie niet zo nu en dan geklaagd over opruimen en slechte gewoontes?

Ralph Lauren Spring 2023 RTW Jennifer Lopez Ben Affleck

Meer lezen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content