Deze vrouw maakt de grappigste selfies tijdens haar huwelijksreis

Omdat ze helemaal alleen op huwelijksreis moest, besloot een jonge Pakistaanse dan maar om zichzelf vast te leggen op foto. Het resultaat is hilarisch!

Klinkt alleen op huwelijksreis vertrekken nogal tegenstrijdig in jouw oren? Huma Mobin, een jonge vrouw uit Lahore, bewijst dat het kan. Zij moest haar kersverse echtgenoot achterlaten omdat hij zijn visum niet op tijd had aangekregen om mee op reis te kunnen vertrekken. Deze op zijn minst onhandig te noemen situatie, verklaart natuurlijk wel het sombere gezicht van de jonge vrouw op haar foto’s!

Een tweede huwelijksreis

Ondanks de visategenslag heeft de man van Huma, Arsalaan Sever Butt, zijn vrouw overtuigd om toch te vertrekken zonder hem. Huma, met wie hij net zeven maanden getrouwd was, stemde uiteindelijk toe en pakte haar koffers om per slot van rekening op reis te vertrekken met… haar schoonouders.

Voor je in tranen uitbarst bij het denken aan de horror die ze moet doorstaan omdat ze niet met haar man, maar wel met zíjn ouders op reis moet: eigenlijk was dit de tweede romantische reis die ze samen zouden ondernemen en niet hun eerste liefdesuitje! Dat maakt het niet minder zielig, maar we zijn op zijn minst toch een beetje gerustgesteld.

De eenzame huwelijksreis van Huma Mobin

Lees ook:

Zo zag New York eruit in de jaren ’30

5 x lekker eten met zicht op zee 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content