Waarom Kirsten Dunst in tranen uitbarstte op de rode loper in Cannes

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Je zou denken dat wereldsterren het intussen wel gewoon zijn te paraderen over een scharlaken tapijt, maar dat is zonder Kirsten Dunst gerekend. Toen de actrice de rode loper in Cannes betrad voor de filmpremière van The Beguiled, barstte ze in tranen uit. What’s the matter, Kirsten?

Troostende co-stars

Toen Kirsten Dunst bij het Palais des Festivals et des Congrès in Cannes de rode loper aansneed, werd de actrice overrompeld door emoties. Met haar The Beguiled-collega’s aan haar zijde kon ze haar tranen niet meer bedwingen, en dat werd uiteraard (zo’n miljoen keer) geflitst op de gevoelige plaat.

Gelukkig konden co-star Elle Fanning en regisseur Sofia Coppola de blondine – in sprookjesachtige baljurk met duizelingwekkende decolleté – snel weer troosten. Maar waarom was Kirsten Dunst zo geëmotioneerd?

Tranen van geluk?

De 35-jarige actrice onthulde het volgende aan Metro: ‘Ik was ontroerd om weer in Cannes te zijn samen met mijn vriendin Sofia. Het waren tranen van geluk.’ Kirsten ontmoette de regisseuse al toen ze amper 16 jaar oud was. De twee hebben sindsdien nog enkele films samen geproduceerd en zijn intussen goede vriendinnen. Dat Coppola de prijs voor Beste Regisseur won – de trofee werd voor het laatst in 1961 uitgereikt aan een vrouw – maakte de actrice extra fier.

Hier zie je het moment waarop Kirsten Dunst haar tranen de vrije loop laat:

Dit was Cannes 2017

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content