Niet lang geleden kreeg Meghan nog een eternity ring met prachtige betekenis van hubby Harry. Daarnaast droeg ze heel het jaar lang juwelen waar wij spontaan jaloers van worden. En als je het prijskaartje leest misschien wel nog jaloerser.

Hoeveel zouden de juwelen van Meghan waard zijn? Die vraag stelde de Britse krant Daily Mail zich ook. Daarom vroegen ze aan enkele juweliers om uit te te rekenen hoeveel de juwelen kosten die Meghan het voorbije jaar droeg. En het prijskaartje is stevig: ze kwamen uit op een schatting van 600.000 pond, zo’n 671.453 euro dus.

Haar juwelencollectie bestaat uit 91 stukken: 7 kettingen, 23 armbanden, 26 ringen en 35 oorbellen. Schoonzus Kate Middleton zou slechts zo’n 60 stukken tellen.

Ze kreeg uiteraard enkele stukken van Harry. Denk maar aan die prachtige eternity ring, het Afrikaanse armbandje en het kettinkje met het woord Mummy erop.  Daarnaast droeg ze ook bijzondere erfstukken: een ring van prinses Diana of oorbellen die ze kreeg van de Queen.

Volgens de juweliers is er een reden waarom Meghans juwelen zo populair zijn: “enerzijds zijn het vaak erfstukken met een mooie emotionele betekenis. Anderzijds draagt ze vaak juwelen die betaalbaar zijn voor de gemiddelde mens”, klinkt het.

Enkele opvallende juwelen van Meghan

Meghans juwelencollectie

Meghans juwelencollectie

Meghans juwelencollectie

Meghans juwelencollectie

Meghans juwelencollectie

 

Meghans juwelencollectie

Meer over celebs: