Home Celebs Zappy Ouders: houvast voor jonge ouders

Zappy Ouders: houvast voor jonge ouders

Zappy Ouders: houvast voor jonge ouders

Verwacht jij binnenkort een kindje en heb je nood aan gepast advies van experten? Of lees je graag hoe andere jonge ouders de opvoeding van hun kinderen aanpakken? Dan is Zappy Ouders hét platform voor jou!

Jonge mama’s en papa’s of ouders ‘to be’ kunnen terecht op Zappy Ouders: een nieuw crossmediaal merk voor jonge (toekomstige) ouders dat bestaat uit een magazine, een website en een app.

Project manager Sarah Vanthienen over Zappy Ouders:
We luisteren nieuwsgierig naar de verhalen van andere ouders en opvoeders. We laten experten aan het woord die vanuit verschillende perspectieven een antwoord formuleren op vragen rond het ouderschap. Ook producten voor ouders en baby’s worden getest. Of we laten de kids erop los.

In het tweemaandelijkse magazine krijg je tips en advies van experts, komen ouders aan het woord en krijg je tal van lifestyletips over thema’s zoals mode, beauty, deco en food. De uitgebreide website en de app (die later dit jaar gelanceerd wordt) staat je bij met raad en daad. De app kan je dagelijks raadplegen en is een handige hulp tijdens de zwangerschap en de eerste maanden van de baby.

 

Lees ook: