Zien: Met deze outfits schitteren Lily Collins & Co op de Emily in Paris reünie

Over de serie heerst dan misschien discussie, over de fashion erin zeker niet. De cast was deze week op PaleyFest, het jaarlijkse televisie-evenement in Los Angeles. Naast geweldige outfits brachten ze ook leuk nieuws mee: er komen nog twee nieuwe seizoenen aan. Ontdek hier de outfits en alles wat nu al geweten is over het nieuwe seizoen.

Kleurrijke reünie in Hollywood

Na het memorabele Oscar evenement, vond deze week ook het PaleyFest in het prachtige Dolby Theater plaats. Verschillende celebs zakten af naar Los Angeles om een van de grootste televisie-evenementen van het jaar te vieren, en daar kon de cast van Emily in Paris natuurlijk niet bij ontbreken. De vijf sterren van de succesvolle Netflix-serie: Lily Collins, Ashley Park, Camille Razat, Lucas Bravo én Lucien Laviscount schitterden in prachtige outfits op de zwarte loper van het PaleyFest. In de reeks zien we vaak de meest uiteenlopende, gekke en trendy outfits, een stijl die Lily & Co doorgetrokken hebben naar de zwarte loper in Hollywood.

Van minimalistisch cool tot opvallend kleurenpalet

In een volledige zwarte look van Awake Mode en accessoires van Roger Vivier, arriveert de Franse actrice, Camille Razat, op het evenement. Net zoals in de serie zien we haar in een minimalistische maar coole look, die vooral French vibes uitstraalt. Lily Collins en Ashley Park daarentegen gaan voor een uitgesproken look, net zoals hun personages in de serie dat ook vaak doen. Lily draagt een volledig lichtblauwe look van modeontwerper Prabal-gurung, terwijl BFF, Ashley Park, schittert in een kanariegeel two-piece van Hervé Léger. Kortom, de actrices brachten hun rol tot leven met deze trendy looks!

What about the boys? Wel, die droegen even merkwaardige outfits als hun collega’s. Zo droeg de knappe chef-kok uit Emily in Paris, Lucas Bravo, een kaki groen overhemd in combinatie met een zwarte werkbroek en zwarte leren schoenen. Lucien Laviscount, die de aantrekkelijke love interest van Emily vertolkt in de serie, hield het simpel met een monochrome look, die hij afwerkte met een zilveren ketting.

Wanneer mogen we seizoen 3 verwachten?

Eén leuk weetje verklapte de cast ons alvast op het PaleyFest: Alfie, de knappe Londenaar uit de serie, zal komend seizoen een hoofdrol vervullen in de verhaallijn. Wanneer we Emily in Paris opnieuw zullen kunnen bingen, valt nog af te wachten. Vermoedelijk zullen de opnames deze zomer in Parijs plaatsvinden. Meer details over de successerie weten wij, maar ook Lily Collins zelf nog niet: ‘Ik ben zo enthousiast over de bevestiging van seizoen 3 én 4. En zo benieuwd wat er gaat gebeuren, want ik weet zelf ook nog niets!’, vertelde ze aan een reporter van Entertainment Tonight. Wij plannen alvast deze zomer een weekendje Parijs om – casual – Gabriel of Alfie eens tegen het lijf te lopen.

Lees ook:

Beelden: Getty Images

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content