Zo onvergetelijk was 2022 voor Flo Windey

In het feestnummer van Feeling vertellen dé uitblinkers in BV-land over hun memorabel 2022. Vandaag lichten we al een tipje van de sluier op, zo onvergetelijk was het jaar van Flo Windey, presentatrice.

 

Ze komt bruisend en blij de studio in gefladderd, en is instant enthousiast wanneer ze de styling ontdekt. “Mickey!”. Flo Windey (27) is één brok jeugdige energie, geen wonder dat ze een voorbeeld is voor hele hordes jonge mensen vandaag.

Lees ook: zo onvergetelijk was 2022 voor Jeroom & Elodie 

Korset (Le Freddie, p.o.a.). Broek (Gigue, € 179). Leren schoenen (Sebago, € 190).
Korset (Le Freddie, p.o.a.). Broek (Gigue, € 179). Leren schoenen (Sebago, € 190).

“De rol waarin ik nu zit – die van taboedoorbrekende Flo – heb ik zelf een beetje gecreëerd. Toen ik startte bij StuBru, kreeg ik snel veel volgers op Instagram. Ik werd een soort influencer, postte veel foto’s van mezelf, je kent dat. Niks mis mee, maar ik vond het wel heel veel over de buitenkant gaan.”

“Omdat ik zelf vroeger heb geworsteld met wie ik was, wist ik: daar moet ik iets mee doen”

“Ik besefte: ik héb een platform, maar wat doe ik er eigenlijk mee? En omdat ik zelf vroeger heb geworsteld met mezelf, wist ik: daar moet ik iets mee doen. Ik praat in de online videoreeks faqda (op VRT MAX) en in het radioprogramma Late Late Flo op Studio Brussel over alles waar jongeren mee bezig zijn, open en vrij. Ik wil dat élke jongere zich goed voelt, zich gevalideerd voelt. Dat ze bij mij en bij VRT een plek vinden waar ze vragen kunnen stellen. Dus echt: als één jongere naar me toekomt en zegt: ‘Flo, dankzij jou voel ik me normaal’, ben ik geslaagd.”

Ontdek alle prachtige beelden en bijhorende interviews in het feestnummer van Feeling.

Lees ook:

DOOR: ELS KEYMEULEN EN KRISTIN STOFFELS. FOTO’S: JAN VANDEVYVER.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content