© Nick Decombel.

Lekker ontbijten in Oostende? Dit is onze top 3

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Wie naar Oostende gaat, heeft op het eind van de dag véél stappen op de teller. In deze drie ontbijtbars verorber je die broodnodige portie energie.

Alle shop-, logeer- en eetadressen in één handige gids? Download hier onze gratis digitale CityGuide Oostende.

1. Zuske

De meest Instagramproof brunch eet je bij Zuske in de Wittenonnenstraat. Tropisch fruit, kleurrijke salades, een mocktail met een bloemetje… Met ook een piekfijn interieur voorhanden hoef je enkel nog te wachten op likes.

Wittenonnenstraat 36. Zuske.be

2. Albrecht

© Nick Decombel.

Een bezoekje aan de kust is pas echt compleet als je een hoop pannenkoeken hebt verorberd. Dé plek om dit te doen is Albrecht, waar ze torens American pancakes serveren om u tegen te zeggen. Verder op het menu? Kleurrijke lattes, bagels, toasts en uitgebreide salades. Steevast afgewerkt met fleurige bloemen.

Hertstraat 8. Albrecht-oostende.be

3. Oode

De naam Oode knipoogt naar Oostende: het is dus een ode aan de mooie stad én aan lekkere dingen. Versta daaronder verschillende soorten koffie, biosapjes van JusRé, taartjes van Les Tartes de Françoise en verse quiches met lokale ingrediënten. Van de limonade tot het koekje bij de koffie, niets komt uit een verpakking: alles is zelfgemaakt.

Aartshertoginnestraat 45. Oode.be

Meer ontdekken

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content