Home Gastvrouw De 5 droommannen van Eva Daeleman

De 5 droommannen van Eva Daeleman

De 5 droommannen van Eva Daeleman

De meeste vrouwen kunnen ongetwijfeld zonder diep nadenken een uitgebreid lijstje van mannen opsommen die ze ooit zouden willen ontmoeten. Hetzelfde geldt voor Feeling-gastvrouw Eva Daeleman. Ontmoet de 5 mannen met wie ze wel eens een kop hete koffie zou willen drinken. 

Ze vergaren rijkdom, macht en roem met hun succesvolle carrière en ze geven graag wat terug aan de maatschappij door zich te engageren voor liefdadigheidsorganisaties. Óf ze lieten een heel diepe indruk na tijdens hun leven. Een gesprek met 1 van deze mannen is misschien niet heel reëel, maar daarom niet minder begeerd!

1. Michael Jackson

Het succes begon al vroeg voor Michael Jackson. Op 5-jarige leeftijd trad hij al op met zijn oudere broers in de Jackson 5. De albums Thriller en Bad maakten van Jackson een superster en 1 van de meest invloedrijke artiesten uit de geschiedenis van de popmuziek.
 

Michael Jackson

 

2. Howard Stern

Howard Stern, intussen al 61, is een Amerikaanse radio en televisie ster, producer, schrijver, acteur en fotograaf. Zelf noemt hij zich ‘De Koning van Alle Media’. Ondanks de vele kritiek die hij door de jaren heen kreeg is hij 1 van de meest invloedrijke mensen ter wereld. 
 

Howard Stern

 

3. Barack Obama

President van de Verenigde Staten. Hij is de echtgenoot van first lady Michelle Obama, vader van 2 tienerdochters en 1 van de machtigste mannen ter wereld. In 2009 won hij zelfs de Nobelprijs voor de Vrede. 
 

Obama

 

4. James Franco

Deze charmante en sexy Amerikaanse acteur, auteur, regisseur en schilder zet zich naast het acteren ook regelmatig in voor goede doelen. Zo ging hij vorig jaar zelfs met de billen bloot op een liefdadigheidsevenement van Broadway Cares, een organisatie die zich onder andere inzet tegen aids. 

 

James Franco

 

5. "M’n grootvader die overleden is"

Tussen grootouders en kleinkinderen bestaat een zeer speciale band. Eva Daeleman verloor haar grootvader op jonge leeftijd en ze verlangt nu naar de gesprekken die ze nooit hebben gehad.