Home Gastvrouw De favoriete Belgische merken van Tiany Kiriloff

De favoriete Belgische merken van Tiany Kiriloff

De favoriete Belgische merken van Tiany Kiriloff

De naam Tiany Kiriloff doet meteen een belletje rinkelen namelijk mode. Met de blogzine Belmodo als kers op de taart. Speciaal voor Feeling dé favoriete Belgische modemerken van Tiany.

1. Bellerose

Bellerose

Het Belgische modemerk Bellerose is al jaren een van mijn absolute favorieten. Waarom? Stijvolle kleding, echte kwaliteit én aangepast aan de laatste fashion trends. Je kan het merk kopen in zowat elke belangrijke Belgische modestad.

 

2. Celine D’Aoust

Celine Daoust

De Belgische Celine D’Aoust ontwerpt de meest prachtige juwelen. Een echt must om je een paar oorbellen of een ring aan te schaffen van deze ontwerpster. Eentje om in het oog te houden!

 

3. Filles à papa

Filles à papa

Dit is het Belgische modemerk voor de tomboy’s onder ons. Hou je van vrouwelijke kleding met een mannelijke touch dan is Filles à Papa zeker iets voor jou.

 

4. O'Rèn

Oren

De sweats van O’Rèn zijn the next big thing. Je vindt er sweaters in verschillende kleuren met altijd een leuke print op gedrukt. Alle prints zijn inspired op België en typisch Belgische gewoontes.

 

5. Delvaux

Delvaux

The ultimate classic handbag: Delvaux. De klassieke handtassen van Delvaux are never going out of style. Als je nu een Delvaux komt, heb je over twintig jaar nog steeds een tijdloze look.