De favoriete bestemmingen van Axelle Red

Van Parijs tot Phnom Penh en LA. Onze Feeling-gastvrouw Axelle Red houdt van reizen. Ontdek hier haar favoriete bestemmingen. 

1. Berlijn

Berlijn is een waanzinnig inspirerende stad. Je voelt er de undergroundcultuur vibreren. Hier leeft nog het alternatieve circuit en er zijn zoveel creatieve buurten en mensen. We gaan er met het hele gezin naar musea, shoppen, wandelen, ... Onze favoriet: fietsen op de site van de oude luchthaven Tempelhof.

2. Parijs

Parijs blijft een stuk van mij, ik heb er lang gewoond. De stad heeft iets arrogants, onsympathiek en chauvinistisch. Maar het is de mooiste stad ter wereld, ook dankzij haar prachtig cultureel verleden, vooral op het gebied van literatuur. En het feit dat ze mij er graag zien, zal ook wel meespelen 😉

3. LA en NY

Ik heb elk jaar mijn dosis USA nodig. Bij voorkeur Los Angeles of New York. In East Village ben ik vaak voor mijn muziek: componeren, opnemen, studiowerk. Je kan er als buitenlander echt New Yorker worden en dat kan je nergens anders in de wereld. Ze zijn er open minded en... I just love the healthy food on every corner.

4. Praag

Praag is me altijd bijgebleven: de charme van de wansmaak, de grootsheid van verleden tijden, het prachtige operagebouw, het niveau van de klassieke muzikanten en denkers, de stad van Kafka en Kundera. Ik voel me daar als in The Unbearable Lightness of Being. Sexy!

5. Phnom Penh

Ik hou van Azië, dus hier moet zeker een Aziatische stad bij. Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, heeft al het toffe van Bangkok, maar ook het niet al te grote, maar wel charmante. En de mensen zijn er ondanks het oorlogstrauma zo warm.

Ook zo'n fan van Axelle Red? Dan hebben wij twee leuke wedstrijden voor jou! 

 
cover januari Het januarinummer van Feeling met gastvrouw Axelle Red ligt vanaf 16/12 in de winkel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content