Home Gastvrouw De favoriete zomerse beauty producten van Cath Luyten

De favoriete zomerse beauty producten van Cath Luyten

De favoriete zomerse beauty producten van Cath Luyten

Feeling-gastvrouw Cath Luyten houdt van de zon en vakantie. Zomer betekent rokjes, kleedjes, blote benen en zonnen. De boodschap is dus smeren, smeren, smeren maar! Ze vertelt ons haar favoriete zomerse beauty producten.

De producten van Nuxe vind ik de lekkerste in de zon. Ze beschermen mij zodat ik niet verbrand en ze zorgen dat ik een bruin kleurtje heb. Als ik uit de zon kom, gebruik ik een bodylotion van Topiderm. Ik koop die lotion bij de apotheker en ze is echt de beste in haar soort.  

Zoals elke vrouw heb ik ook last van cellulitis. Ik doe alsof ik strakke billen heb door er Lierac Body Skin op te smeren. Voor ik tijdens de zomer het huis verlaat, doe ik steenvast Nuxe Huile Prodigeuse op mijn benen. Het doet mijn benen stralen en geeft ze een echte zomerse look. 

Om goed te ruiken, koop ik Parfum D'éte Eau de Parfum van Kenzo. Het parfum is mijn favoriete geur en lijkt wel de zomer in een flesje. Ik gebruik het dan ook het hele jaar door om altijd dat zomerse, heerlijke gevoel te behouden. 

Beauty producten Cath Luyten

 

Lees ook: