Home Gastvrouw De nieuwe Feeling-gastvrouw: Charlotte Vandermeersch

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Charlotte Vandermeersch

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Charlotte Vandermeersch

Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is Charlotte Vandermeersch aan de beurt.

In het Novembernummer van Feeling (vanaf 21 oktober in de winkel) maak je kennis onze nieuwe Feeling-gastvrouw Charlotte Vandermeersch.

WIE IS CHARLOTTE VANDERMEERSCH

Charlotte Vandermeersch is Vlaams actrice en studeerde in 2005 af aan Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. Ze speelde theater bij SkaGeN, Wunderbaum, Abattoir Fermé en LAZARUS en acteerde in tal van tv-producties als Het Goddelijke Monster, De Ronde, Wat Als?, Deadline 14/10, Salamander en Deadline 25/5. Daarnaast speelde ze ook mee in films als Dagen Zonder Lief, Loft en (binnenkort) Belgica. Charlotte is intussen 8 jaar samen met regisseur Felix Van Groeningen.

CHARLOTTE VANDERMEERSCH IN FEELING 

In Feeling geeft Charlotte een unieke blik in haar wereld en interviewde ze voor ons singer-songwriter Trixie Whitley

ONTMOET CHARLOTTE VANDERMEERSCH ONLINE

Charlotte zal deze maand ook terug te vinden zijn op al onze digitale platformen. Op de Feeling website deelt ze al haar insider tips, favoriete lijstjes en méér. Hou ook zeker onze Facebookpagina in de gaten voor nog meer tips van Charlotte Vandermeersch.

 

Feeling november Het Novembernummer van Feeling met gastvrouw Charlotte Vandermeersch ligt vanaf 21/10 in de winkel.