Home Gastvrouw De nieuwe Feeling-gastvrouw: Elodie Ouédraogo

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Elodie Ouédraogo

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Elodie Ouédraogo

Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is Elodie Ouédraogo aan de beurt. 

In het augustusnummer van Feeling (vanaf 22 juli in de winkel) maak je kennis onze nieuwe Feeling-gastvrouw Elodie Ouédraogo.

Wie is Elodie Ouédraogo

Élodie Ouédraogo (1981) is een duivel-doet-al. Ze maakte furore als atlete, en werkt tegenwoordig als sportcoach, journaliste en presentatrice. Ze werkte voor De Kruitfabriek, De Slimste Mens Ter Wereld, De Slimste Gemeente en Achter de Rug. Ze heeft een relatie met tekenaar Jeroom en is de kersverse moeder van hun zoontje. Elodie heeft Burkinese roots.

Elodie Ouédraogo in Feeling 

Marlou van Rhijn – de Nederlandse Oscar Pistorius – oogt frêle en bescheiden, maar ze heeft een palmares en drive die iedereen met verstomming slaat. Fysiek kan het contrast met Élodie niet groter zijn, maar er is ook zó veel herkenning. Op de piste met twee Olympische kampioenen én supervrouwen. 

Elodie Ouédraogo in feel.it 

Editie 28 (komt uit op 21 juli) werd deze week volledig samengesteld in overleg met Elodie. Lees welke beautyproducten Élodie graag gebruikt, waarom je haar altijd wakker mag maken voor verse pasta, ze nooit met haar vriend naar Parijs gaat zonder een expo mee te pikken én ze inside informatie kent over Naomi Watts.

Elodie Ouédraogo online 

Elodie zal deze maand ook terug te vinden zijn op al onze digitale platformen. Op de Feeling website deelt ze al haar insider tips. Hou ook zeker onze Facebookpagina en Pinterest in de gaten voor nog meer tips van Elodie Ouédraogo.