Elke Jeurissen blikt terug en vooruit

Het hele jaar lang had Feeling maandelijks een bijzondere vrouw te gast. In het kader van het eindejaar vonden wij het tijd voor een reünie. We nodigden hen uit op onze feestelijke eindejaarslunch, hadden een gezellige babbel en onderwierpen hen aan een snelle vragenronde. Benieuwd wat Straffe Madam en gastvrouw van ons oktobernummer, Elke Jeurissen, heeft geantwoord? Je ontdekt het hier. 

Mijn feestdagen zijn niet compleet zonder: “Heruitzendingen van cinema- klassiekers op BBC, nieuwe recepten voor cakes en koekjes uitproberen met de kinderen en genoeg tijd voor een boek bij de open haard.”

Ik was dit jaar bijzonder dankbaar voor: “Mijn eerste echte schrijfopdrachten voor Feeling en voor het boek #seksisme van Cathérine Ongenae. Ik vind schrijven heel rustgevend.”

Cold turkey: in 2016 stop ik met: “Helemaal niets. Ik ga wel meer tijd maken voor yoga.”

Dit was mijn beste Feeling-moment: “Drie dagen in San Francisco, met als hoogtepunt een ochtendhike langs de Coastal Trail met zicht op de Golden Gate Bridge.”

Dé ontdekking van 2015 was: “Marrakech: de kleuren en buzz in de stad, in combinatie met de heerlijke rust in Beldi Country Club Hotel.”

In 2016 kijk ik uit naar: “Glassroots verder uitbouwen als bedrijf en nog meer overheden en organisaties de waarde doen inzien van samenwerking met anderen. Ondertussen is bewezen dat het werkt.”

Meer over Elke: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content