Favoriete apps van Elke Jeurissen

Elke Jeurissen is een geboren ondernemer. Ze werkt sinds 3 jaar bij Glassroots, is co-auteur van het boek Vreemdgaan voor managers en is oprichter van Straffe Madammen. Daarnaast blogt ze ook nog over haar gezin. Deze staffe madam weet van aanpakken! Vandaag deelt ze haar favoriete apps.

1. Tripadvisor cityguide

Deze app kan je voor vertrek downloaden en is in de stad consulteerbaar zonder wifi connectie, ik gebruik het overal, voor de leukste restotips, etc.

2. Headspace

Een mindfulness app met korte oefeningen die je wanneer je 10 minuutjes vrije tijd hebt, kan gebruiken om helemaal tot rust te komen. De basisversie is gratis, met de betalende versie kan je specifieke oefeningen downloaden voor bijvoorbeeld acute stressmomenten. 

3. MindBody Connect

Wereldwijde app om yogalessen online te reserveren (ook last minute). De app is community based, waardoor je beoordelingen kan bekijken van andere mensen die de studio's hebben getest. Ik ontdekte via deze app Yyoga Brussels en Yoga Tree in San Francisco, heel handig als je op citytrip je yogalessen niet kan missen. 

4. Snapchat 

Ik ben er zelf niet helemaal zot van, maar de kinderen gebruiken het om berichtjes en foto's te sturen als ze niet bij mij zijn. Leuk om contact te houden in onze blended family. 

Cover Feeling

Het Oktobernummer van Feeling met gastvrouw Elke Jeurissen ligt vanaf 23/9 in de winkel.

Lees ook:

De favoriete restaurants van Elke Jeurissen 

Onmisbare online tools van Elke Jeurissen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content