Home Gastvrouw Feeling-gastvrouw Eva Daeleman

Feeling-gastvrouw Eva Daeleman

Feeling-gastvrouw Eva Daeleman

Vrouwen met Feeling. Gedreven, nieuwsgierig, slim… met oog voor stijl, kwaliteit en de fijne dingen van het leven. We laten ons gráág door hen inspireren, zeker als ze ergens heel goed in zijn. Vanaf nu hebben we elke maand zo'n bijzondere, bekende Feeling-vrouw te gast.

Deze maand is het de beurt aan Eva Daeleman (1990): presentatrice op MNM en op Eén. Ze houdt van sushi, schoenen en Lazy Red Cheeks. Ze wil ooit haar bankrekening plunderen in New York, maar gaat straks eerst in haar eentje naar Azië. In het maart/modenummer van Feeling en zie je haar in een spectaculaire modeshoot. Ontdek de vele gezichten van Eva en laat je rondleiden in de wondere wereld van deze stijlkameleon.

Eva Daeleman

Bovendien stelt Eva een week ons tabletmagazine feel.it samen met haar tips voor citytrips, sport en beauty… en inspireert ze ons elke dag op onze site met haar ideeën en adressen, en ook op Facebook kun je een filmpje bekijken waarin ze het exclusieve T-shirt showt dat je bij het modenummer koopt voor maar € 6 extra.

 De nieuwe Feeling ligt vanaf 18 februari in de winkel.