Home Gastvrouw Onze Feeling-gastvrouwen klappen uit de biecht

Onze Feeling-gastvrouwen klappen uit de biecht

Onze Feeling-gastvrouwen klappen uit de biecht

Snoepen, poetsen haten, uren in de badkamer vertoeven… Allemaal dingen die we stiekem toch wel eens doen of denken. Ook onze gastvrouwen deden aan onze redactie hun boekje open!

Elodie Ouedraogo

Almost ready to shoot for @feelingmagazine #feelinggastvrouwen#wokeuplikethis 😉

A post shared by Elodie Ouedraogo (@elodie_ouedraogo) on

Is blijkbaar niet de poetsvrouw des huizes…

“Ik kook graag, opruimen gaat nog net, maar ik heb een hekel aan alles wat met poetsen te maken heeft. Dat doet Jeroom meestal, want we hebben geen poetsvrouw. Ik kan makkelijker zeggen ‘Laat maar waaien’, hij kan echt geen stof zien.”

Pascale Naessens

Verklapt ons over haar liefde voor desserts en alcohol

Desserts zou ik voor geen geld willen missen. Ik sluit niets uit, daarvoor ben ik te veel levensgenieter en te nieuwsgierig, maar weet wat je eet. Ik ben ook een wijnliefhebber. Een goed glas wijn of champagne hoort bij lekker eten en gezelligheid. Af en toe tipsy zijn, is aangenaam. Het maakt mensen wat losser en draagt bij tot de sfeer.”

Sepideh Sedaghatnia

Is geen snoeper (onbegrijpelijk…)!

“Ik ben geen echte zoetbek, ik hou dus niet echt van taart en andere zoetigheden. Ik eet hoogstens eens een stukje fondant chocolade. Geef mij maar hartige dingen, zoals kaas en noten.”

Eva Daeleman

het leven zoals het is. 🍑

A post shared by Eva Daeleman (@evadaeleman) on

Is naast de camera niet zo’n glamourgirl…

“Wanneer ik naar een feest ga, trek ik graag mijn beste jeans en trui aan, en géén hakken. Af en toe kleed ik me wel graag op, maar lieft moet het niet fancy zijn.”

Cath Luyten

🎄🍾 Ho ho ho … toeters en ballen 🍾🎄#feelingfeest is uit! Thx @feelingmagazine

A post shared by Cath Luyten (@cathluyten) on

Houdt van haar badmomenten…

De enige keer dat ik me kan herinneren dat ik me met kleren in het water bevond, was toen ik mijn zwembrevet B haalde. Toen voelde ik me zwaar en een beetje in paniek, maar het is goed afgelopen (lacht). Voor mij hadden ze ook het bad van de fotoshoot mogen laten vollopen. Een bad is een noodzaak voor mij, ik heb het echt nodig om compleet tot mezelf te komen. Dan gaat de deur van de badkamer dicht, de muziek gaat aan en steek ik een paar kaarsjes aan. Zo kan ik me compleet ontspannen.”

Ellen Kegels

Is blijkbaar toch niet zo’n fashionista…

“Hoewel ik in de mode (fairtrade, alpaca knitwear) zit, ben ik er niet echt mee bezig. Me optutten of veel met mijn kleren bezig zijn, is niet mijn ding. Ik heb twee paar laarsjes voor de winter, twee paar sandalen voor de zomer en twee paar sneakers. Ik ben groot, 1 m 77, dus hakken draag ik zelden. Ook omdat ik dan groter ben dan mijn lief. Hij heeft er geen probleem mee, maar zelf vind ik dat niet zo leuk. En ik ga altijd voor comfort, dus …”

Wil je nog meer te weten komen over onze gastvrouwen? Check dan hier de goede voornemens van onze gastvrouwen en ontdek hier waar onze gastvrouwen naar uitkijken: oudjaar of nieuwjaar? 
Lees alle andere verhalen van onze gastvrouwen de feesteditie van Feeling.