Maak kennis met onze nieuwe Feeling-gastvrouw: Dagny Ros Asmundsdottir

Zoals elke maand hebben we bij Feeling een straffe madam te gast. In het april-nummer is dat niemand minder dan de Ijslandse Dagny Ros Asmundsdottir.

 

Je zag haar o.a. al in Junior Masterchef, Masterchef en verschillende eigen kookprogramma’s op Njam!. Onlangs stal ze ook de show in De Slimste Mens ter Wereld. In 2015 verscheen Easy Iceland, haar eerste kookboek. Deze maand verschijnt haar tweede: Easy Nordic. 

Wie is Dagny Ros Asmundsdottir?

Dagny Ros Asmundsdottir groeide op in Ijsland, maar verblijft inmiddels 10 jaar in België. Ze is 45 jaar en woont in Deurne met haar man Timothy en haar drie kinderen, Dagur Freyr (22), Tristan (16) en Sóley Liv (6). Dagny studeerde Economie, maar ging na haar studies een heel andere kant uit. Ze begon haar culinaire carrière met Fisk Boutique, een visbar in Antwerpen.

Duncan De Fey 

Dagny’s verhalen in Feeling

Dagny is een echte spring in het veld die elke kamer laat oplichten als ze binnenkomt. In Feeling vertelt ze hoe belangrijk familie voor haar is en hoe ze haar Vikinggedrag intussen mooi gepolijst heeft. Daarnaast vertelt Dagny over die ene gemiste kans waar ze nog altijd spijt van heeft en neemt ze ons mee op culinaire ontdekkingstocht naar Ijsland.

Dagny Ros Asmundsdottir op Feeling.be

Dagny Ros Asmundsdottir zal deze maand ook via de Feeling website en Facebookpagina haar tips and tricks met ons delen. Daarnaast geeft ze ons een kijkje in haar leven aan de hand van leuke filmpjes. Verder organiseert Dagny Ros Asmundsdottir ook een kookworkshop voor onze lezeressen. Interesse? Schrijf je dan snel hier in!

Het aprilnummer van Feeling met Dagny Ros Asmundsdottir ligt vanaf 21/03 in de winkel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content