Maak kennis met onze nieuwe Feeling-gastvrouw: Inge Onsea

Het begon met het ontwerpen van T-shirts en enkele jaren later staat Inge Onsea aan het hoofd van één van Belgiës grootste modemerken: Essentiel. Wij konden Inge strikken als gastvrouw van ons September-nummer, wat meer dan gewoon een interview hier en een fotoshoot daar betekende. “Ik hou me eigenlijk niet veel aan regeltjes, ook niet in het echte leven”. En dat werd ons al snel duidelijk.

Wie is Inge Onsea?

Inge werd geboren in Edegem op 18 januari 1970. Samen met haar man, Esfan, richtte ze het populaire modelabel Essentiel op. Daarnaast voedden de twee ook hun twee zonen op: Ishan en Azar. Het gezin woont en werkt in Antwerpen, waar ook Essentiel jaren geleden uit de grond werd gestampt. Inge houdt van reizen met de familie en geniet van haar shoppinguitjes met creatief rechterhand Tom. Daarnaast feest ze graag met haar vrienden en vindt ze het bovenal fantastisch tijd te spenderen met haar kinderen. Inge is een vrouw met vele talenten. Ze startte haar carrière als hostess en model én was achtergrondzangeres bij The Dinky Toys. Model, zangeres, bussinesslady én ontwerpster: Inge Onsea is van alle markten thuis.

Inge Onsea in Feeling

We ontmoetten Inge in haar atelier in Antwerpen, van hieruit werkt de Essentiel-frontvrouw aan het uitbouwen van haar mode-imperium. Inge gunt ons in het september-nummer een blik in haar unieke, kleurrijke, bruisende wereld. Je komt te weten waarom ze geen werk gedaan krijgt in haar bureau, wat de stad Antwerpen voor het label betekent en waar haar liefde voor prints ontstond. Ook parental guilt, haar carrière bij The Dinky Toys en de chaos op haar trouwdag komen aan bod. Online zal Inge onze lezers trakteren op extra tips en behind the scenes filmpjes. Zet je schrap voor een maand vol mode en...mode.

T-shirt Essentiel x Feeling

En het grootste nieuws betreffende Inge Onsea als Feeling-gastvrouw moet nog komen: Onsea ontwierp in samenwerking met Feeling een exclusieve T-shirt, beschikbaar voor al onze lezers. Feest! De witte T-shirt met Ganesha-olifantje is hét kledingstuk dat jouw herfst- (winter-, lente- én zomer-) garderobe compleet maakt. Vlugvlug, bestel jouw exemplaar hier, want Inge Onsea voorspelde vlak voor we afscheid namen dat het T-shirt een absolute hit zal worden: “Ons Essentiel/Feeling T-shirt wordt een topper. Ik zie het aan de medewerkers hier, ze lopen er allemaal mee rond. Altijd een teken dat een stuk goed gaat verkopen!” Zeg dat Inge het gezegd heeft! 😉

 

De nieuwe Feeling met gastvrouw Inge Onsea ligt vanaf 23 augustus in de winkel. Mis ‘m niet!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content