Home Gastvrouw Naar deze 7 vrouwen kijkt Eva Daeleman op

Naar deze 7 vrouwen kijkt Eva Daeleman op

Naar deze 7 vrouwen kijkt Eva Daeleman op

De Britten vinden hun koningin de meest bewonderenswaardige vrouw, en Angelina Jolie is de meest bewonderde vrouw van de wereld. Sterke vrouwen kunnen ons motiveren en ze kunnen zelfs levens veranderen. Ontdek door welke vrouwen Feeling-gastvrouw Eva Daeleman zich laat inspireren. 

Ze bouwen een succesvolle carrière op, én ze reizen soms de hele wereld rond om zich in te zetten voor goede doelen. Sterke en geëngageerde vrouwen vind je overal, van de filmsterren in Hollywood tot televisiepresentatrices in eigen land. 
 

1. Selah Sue

Een sympathieke singer-songwriter van eigen bodem met een grote haardos en een nog veel grotere stem. Haar muziek, die een combinatie is van soul, reggae en jazz, is een succes in binnen-en buitenland want een paar jaar geleden zette ze haar eerste stappen in Amerika.  

Selah Sue

 

2. Michelle Williams

Deze Amerikaanse actrice is vooral bekend door haar rol in Dawson’s Creek. In 2008 moest ze spijtig genoeg afscheid nemen van haar ex-verloofde Heath ledger met wie ze een dochtertje had. Ze had hem leren kennen op de set van Brokeback Mountain waarin ze zijn echtgenote speelde, een rol waarvoor ze genomineerd werd voor een Oscar.

Michelle Williams

 

3. Rihanna

De jonge zangeres uit Barbados mag reeds 4 VMA’s en 8 Grammy’s op haar palmares schrijven. Rihanna gaat geen enkele (naakte) uitdaging uit de weg. Zo verscheen ze al meermaals halfnaakt op covers van magazines zoals Vogue en op de rode loper is ze grote fan van doorzichtige jurken.  

Rihanna

 

4. Jennifer Lawrence

Ze is dé ster van de The Hunger Games waarin ze de hoofdrol speelt van de moedige Katniss Everdeen en ze won al een Oscar voor Beste Actrice voor haar rol in Silver Linings Playbook. In het echte leven is ze oprecht grappig en charmant maar soms wat onhandig op de rode loper.

Jennifer Lawrence

 

5. Carice Van Houten

Deze Nederlandse actrice, die op dit moment de rol van de rode priesteres Melisandre vertolkt in Game Of Thrones, is sinds 2008 ambassadrice van het WNF, het Wereld Natuur Fonds. Ze wil hierdoor om aandacht en steun vragen voor het werk van de natuurbeschermingsorganisatie.

Carice Van Houten

 

6. Ann Reymen

Ze is een Vlaamse radiopresentatrice en heeft haar eigen programma op MNM waar Eva Daeleman haar beter leerde kennen. Sinds dit voorjaar is ze de host van het nieuwe VIJF programma Alle Dagen Seks.
 

Ann Reymen

 

7. Beyoncé

Queen B is wellicht de meest sexy vrouw en mama van deze eeuw. Samen met echtgenoot Jay Z vormen ze één van de meest fabuleuze en succesvolle koppels. Ze won tot heden maar liefst 20 Grammys!

Beyoncé