Home Gastvrouw Pascale Naessens introduceert lezeressen in haar filosofie

Pascale Naessens introduceert lezeressen in haar filosofie

Op donderdag 23 juni 2016 zakten 71 Feeling GOLD-lezeressen af naar onze feestzaal Spoor 18 om er een exclusieve lezing van Pascale Naessens bij te wonen.

Spilfiguur in Vlaanderen

Pascale Naessens ontpopte zich de laatste jaren tot dé gezondheidsgoeroe van Vlaanderen. Sinds haar eerste boek uitkwam in 2010 inspireert ze vele Vlamingen met haar gezonde levensstijl en haar pure keuken met eenvoudige recepten. Ontdek hier 3 lekkere, lichte recepten die perfect passen in de filosofie van Pascale.

Verrijkend en boeiend

Het voormalige model liet ons met veel passie en enthousiasme kennis maken met de hedendaagse problematiek rond voeding en plaatste die in een ruimere context. Vragen als ‘Hoe hebben mensen gegeten doorheen de evolutie en hoe weten we nu?’ en ‘Hoe kunnen we onze huidige manier van eten aanpassen om gezonder te leven?’ kwamen uitgebreid aan bod. Bovendien nam Pascale ons mee naar Boston, waar ze drie Amerikaanse gezondheids- en dieetprofessoren interviewde. Ook zij hebben bijgedragen aan haar steeds beter genuanceerde visie op gezond en puur eten en een slank lichaam.

Totaalplaatje

De lezing vond plaats in een gezellig kader. Met dank aan onze sponsors Perrier-Jouët en Tao vonden onze lezeressen op deze warme dag de nodige verkoeling voor, tijdens en na de lezing. Een hapje in de vorm van gedroogde ham werd voorzien door Ganda.

Na de lezing kregen de lezeressen nog de kans om Pascale persoonlijk te ontmoetten om een kort babbeltje met haar te slaan en de nodige selfies te trekken.

2. Lezing Pascale Naessens in Spoor 18