Home Gastvrouw Schrijf je in voor de lezing met Elke Jeurissen

Schrijf je in voor de lezing met Elke Jeurissen

Schrijf je in voor de lezing met Elke Jeurissen

Feeling-gastvrouw Elke Jeurissen is een straffe madam die houdt van ondernemen en andere vrouwen graag inspireert om hun ambities en dromen waar te maken. In een exclusieve lezing voor Feeling-lezeressen doet ze haar beste tips & tricks uit de doeken. 

Vrouwen zijn interessant omdat anderen het zeggen, want vrouwen doen dat zelf te weinig. Ze zijn vaak zo goed in zich verstoppen. Dus worden ze minder gevraagd voor speeches, congrespodia, jury’s, interviews, promoties. Slechts 15% van de sprekers op congressen is een vrouw, slechts 25% van de experten in nieuwsprogramma’s is een vrouw. Dat moet veranderen. En daar kunnen we samen iets aan doen.

Tijdens deze lezing deelt Elke graag de ervaringen, tips en tricks van vele straffe madammen die ze ontmoet heeft en die te gast zijn in haar Straffe Madammen club. Wat hebben zij geleerd op hun professionele pad naar de top? Wat zijn de do’s & don’ts? Hoe gaan zij om met onzekerheid? Wat maakt dat zij wél in het diepe durven springen? Wat is hun advies aan andere vrouwen met ambitie die vooruit willen in hun vak? Wat zijn hun ultieme tips voor spreken op een podium of omgaan met de media? Kom en ontdek het tijdens deze boeiende lezing.

Schrijf je nu in 

Lezing Elke Jeurissen op donderdag 22 oktober om 19u in Spoor 18, bij Sanoma Media Belgium, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen. Entree: € 30 (incl. drankjes). Online inschrijven kan hier.

 

Cover Feeling

Het Oktobernummer van Feeling met gastvrouw Elke Jeurissen ligt vanaf 23/9 in de winkel. 

 

Lees ook: