Schrijf je nu in voor de kookworkshop met gastvrouw Dagny Ros Asmundsdottir

Deze maand staat één van de beste vrouwelijke chefs van Vlaanderen centraal in Feeling. Gastvrouw Dagny Ros Asmundsdottir wijdt je met veel flair in de lekkere en gezonde eetcultuur van haar geboorteland Ijsland. Ook gefascineerd door de Scandinavische keuken van gastvrouw Dagny Ros? In een exclusieve workshop op 13 april toont ze de Feeling-lezeressen hoe je de Ijslandse lekkernij “smörrebröd” klaarmaakt.

 

Wat staat er op het programma?

Tijdens deze workshop in Scandinavische sfeer vertelt Dagny Ros over de filosofie achter haar keuken, waar de nadruk ligt op gezond, evenwichtig en lekker, en over haar nieuwe boek, waarbij de focus ligt op smörrebröd. Na een inleidende video mag je ook zelf aan de slag om smörrebröd te maken zoals je het alleen in Scandinavië eet. Na afloop is er nog tijd voor een drankje en een praatje met Dagny en krijg je de kans om het boek van Dagny ter plaatse aan te kopen en te laten signeren.

Praktische info

  • Wanneer? Donderdag 13 april 2017
  • Hoe laat? 18u – 20u30
  • Waar? Spoor 18, Sanoma, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen
  • Voor de entree betaal je €35 en op het einde van de avond krijg je nog een leuke goodiebag mee naar huis in samenwerking met o.a. iittala.

Reserveer snel, plaatsen zijn beperkt!

Reserveren kan tot 10 april 2017, er is maar plaats voor 30 deelnemers. Inschrijven doe je hier.

Veel plezier!

Het april-nummer van Feeling met Dagny Ros Asmundsdottir ligt vanaf 21/03 in de winkel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content