Home Gastvrouw Stijltips van Cath Luyten voor een mooi interieur

Stijltips van Cath Luyten voor een mooi interieur

Stijltips van Cath Luyten voor een mooi interieur

Feeling-gastvrouw Cath Luyten houdt van wonen in de stad en liefst in een mooie loft met zicht op het water. Maar hoe bekom je een mooi interieur? Cath deelt haar tips en favoriete interieurmerken. 

We wonen in een loft dus er is altijd wel rommel. Daarom hou ik de grote lijnen graag licht en simpel en laat ik vooral de accessoires zegevieren. Beetje scandinavische stijl. Zelf gebruiken we lichte kleuren en natuurlijke materialen. Veel hout, wol (gigantisch tapijt van Hay), met af en toe een opvallend item zoals een fluo oranje kruk van Tom Dixon.

Ik word instant vrolijk van onze 'Moose with the loose shoes’, een vrolijk eland op een schilderij van Klaas Vanderperren.

Cath Luyten zoon

Frank is zelf een getalenteerde hobby-fotograaf dus zijn werk mag ook tegen de muur. Momenteel staat er een reeks portretten van onze zoon, maar hij fotografeert evengoed mensen op straat, stadstaferelen en natuurschoon.

Mijn favoriete winkels zijn: Espoo, Hay, The Moose in the City. Voor grote stukken is Kaai Design een favoriet of Donum. Helaas moet daar altijd eerst serieus voor gespaard worden.