Dé travel essentials van Evi Van Acker voor lange vluchten

Gastvrouw Evi Van Acker zit voor haar job natuurlijk vaak op lange vluchten. Dit zijn haar 5 essentials om een lange reis wat aangenamer te maken.

 

1. Water

De lucht in een vliegtuig is een stuk droger dan wat we gewend zijn waardoor je meer vocht verliest. Veel water drinken is de boodschap. Ik koop altijd een paar flesjes water nadat mijn handbagage door de scanner is gegaan.

2. Compressiekousen

Niet iedereen heeft compressiekousen nodig, maar ik wel… Als je na een lange vlucht het gevoel hebt dat je onderbenen en je voeten zwaar aanvoelen en wat opgezwollen zijn, dan raad ik compressiekousen zeker aan. Een wereld van verschil!

3. Sjaal

Soms is het te warm, soms staat de airco keihard te blazen! In een vliegtuig is het altijd wat met de temperatuur. Daarom neem ik altijd een grote dunne sjaal mee zodat ik zeker geen kou vat.

4. Hydraterende crème

Omdat de airco de huid uitdroogt vind ik het fijn om een hydraterende crème aan te brengen om mijn gezicht, nek en handen. In een klein flesje uiteraard!

5. Tandenborstel en antibactierële gel

Omdat hygiëne altijd en overal belangrijk is!

 

Meer lezen over Evi Van Acker? Check dan hier onze video thuis bij Evi Van Acker en ontdek hier de andere passie van Evi naast zeilen. 

 

Feeling magazine

Het juli-nummer van Feeling met gastvrouw Evi Van Acker en gratis Kust Special ligt nu in de winkel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content