3 x strandbars in Nieuwpoort: hier moet je zijn voor een heerlijk aperitief

Evelien Rutten

Zoveel is zeker: alles smaakt beter met zicht op zee. Wie stijlvol wil aperitieven met de voetjes in het zand zit goed in deze strandbars.

1. Chagall Beach

Trek je mooiste strandjurk aan, zet een oversized zonnebril op en neem je beste vrienden mee naar deze mooie en gezellige strandbar. Je zou bijna kunnen spreken over een Nordic feel: het withouten interieur is dan ook stijlvol sober en esthetisch erg verantwoord. Hier bestel je zonder twijfel een heerlijke coupe champagne. Krijg je honger? Dan kun je naar brasserie Chagall even verderop.

Strandbars Nieuwpoort

Chagall Beach, Zeedijk 119, 8620 Nieuwpoort.

2. Bar Eugène

Bij Bar Eugène, een nieuwe strandbar in het idyllische Nieuwpoort, voelen alle leeftijden zich thuis aan de gemeenschappelijke, lange tafels of in je eigen hoekje. Het organisch ogende decor is opgebouwd uit natuurlijke, duurzame materialen. Elke dag is er volop ambiance, want er is een inhouse dj. Bestel een drankje aan de bar en geniet van de muziek en het uitzicht.

Strandbars Nieuwpoort

Bar Eugène, Leopoldplein, 8620 Nieuwpoort.

3. De Strandjutter

Plezier voor jong en oud in De Strandjutter: kinderen kunnen zich uitleven in het speelpark, terwijl jij geniet van heerlijke tapas en zomerse cocktails. Je kunt er ook ligbedden huren om een hele dag lang te relaxen op het strand.

Strandbars Nieuwpoort

De Strandjutter, Hendrikaplein, 8620 Nieuwpoort.

Meer lezen

Partner Content

Gesponsorde content