Wie droomt niet van een plek in de natuur, waar het leven nog stil en eenvoudig is? Ergens in het zuiden, waar de zon altijd schijnt en de mensen nog tijd hebben voor elkaar. Eén jaar lang wou ook Annemie Struyf die droom beleven. Een jaar lang verhuisde ze haar werkplek van Brussel naar het zuiden van Frankrijk, middenin de natuur, in een onooglijk gehucht in de Sud-Ouest. Twaalf maanden lang maakt ze haar agenda helemaal vrij, en pakt ze haar leven helemaal anders aan. Met minder files, vergaderingen, drukte, afspraken en verplichtingen. Maar ook met meer tijd voor zichzelf en haar geliefden. Met meer groen en stilte, meer tijd om te lezen, te schrijven, te ontmoeten, te luisteren en te beleven.

Dit bijzondere jaar van Annemie Struyf resulteerde in twee tv-reeksen, én een persoonlijk boek “Ma Vie en Rose“. Het is het verhaal van Annemie zelf, én haar ontmoetingen met mensen die, net zoals zij, hun ultieme droom proberen waar te maken. Jong en oud, met of zonder geld, met of zonder plan. Het wordt een tocht doorheen de vier seizoenen, langs adembenemende plekken en betoverende landschappen. Maar vooral ook langs gewone mensen, allemaal op zoek naar die buitengewone droom.

Annemie Struyf (1961) is journaliste, schrijfster, tv-maker en moeder van vijf kinderen. In haar journalistieke werk is ze steeds op zoek naar authentieke en aangrijpende verhalen. Een zoektocht die dikwijls confronteert, maar nooit verveelt of in sensatie vervalt.

Lezeressen over vorige Feeling Forward events:

Sofie – “Ik heb enorm genoten van de sessie met Elke Geraerts en Florence Pérès. Alles straalde klasse uit, net wat je van Feeling verwacht”

Karen – “Ondertussen heb ik al enkele Feeling Forward sessies meegemaakt en telkens opnieuw leer ik bij en ontmoet ik toffe vrouwen. Ik ben fan!”

Prijs is inclusief fingerfood, drinks en een goedgevulde goodiebag met o.a. het boek “Ma Vie en Rose” van Annemie Struyf. De sessie start om 20u. Deuren open vanaf 19u30.

Feeling abonnee? Goed nieuws! Je ontvangt een leuk cadeau op vertoon van je abonneenummer (te vinden op alle abonneecommunicatie). Nog geen Feeling abonnee? Neem nu een jaarabonnement en geniet ook van leuke extra’s.

Parking: er is parkeerplaats beschikbaar op het domein van Salons Waerboom.

Foto: copyright Liesje Reyskens